Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

MoorsaN

Members
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MoorsaN last won the day on March 11 2019

MoorsaN had the most liked content!

Community Reputation

107 Excellent

3 Followers

About MoorsaN

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Yahoo
  clauss.47@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  MorosaN

Recent Profile Visitors

467 profile views
 1. MoorsaN

  Gang Points - [Loyal.p]ghost

  GG, keep going!
 2. Sigur nu din cauza faptului ca au o varsta si timpul nu le permite, sigur e din vina mea, nu ma indoiesc. Nu e prima lui abatere, am prezentat si mai sus limbajul lui. Puteai sa iti exprimi punctul de vedere intr o reclamatie nu sa faci pe cocosul si sa te bagi peste mine.
 3. Ideea e ca daca winter a considerat ca am gresit, trebuia sa mi faca reclamatie, nu sa se joace de a adminul cu tine si sa ti scoata sanctiunea, te inteleg si te respect pentru ca suntem prieteni, dar aici eu nu am gresit cu nimic, mi am facut datoria de admin. Incearca sa privesti problema din alt unghi, daca eu injur pe unu pe chatul global cum ai injurat tu, ti se pare normal sa nu fiu sanctionat? Una e cand scapi un plm/fmm, dar tu nu esti la prima abatere. Pentru astfel de glume poti folosi /pm sau gangchatul ca sunteti colegi.
 4. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [Loyal.p]Moro$aNNumele Adminului pe RSS: .w1NteRMotivul reclamatiei: Favorizari / intervine peste decizia altui admin de 2-3 ori.Dovezi: In primul rand, mentionez faptul ca am sanctionat un coleg de a lui winter cu mute, este vorba despre soseta. Soseta nu este la prima abatere are multe abateri referitoare la limbaj (https://imgur.com/A4aQwNC?fbclid=IwAR3e0SURv49kCybgYoNjf08NE0m3vZaSh_ctrWITMzWTGbO-cjWpjuUFS04) Ii fac reclamatie lui winter datorita faptului ca a intervenit peste decizia mea: https://imgur.com/a/QJCaSu8 Eu mi am facut treaba, am sanctionat limbajul si winter l a favorizat pe soseta jucandu se cu sanctiunea sa. M am simtit responsabil sa ii dau mute din nou si i am explicat lui winter ca daca am gresit sa mi faca reclamatie. Nu e frumos ceea ce faci, sunt admin, daca gresesc nu intervii tu asa aiurea.
 5. Salut Aici sunt dovezile: https://imgur.com/a/QJCaSu8 In primul rand ai primit mute din cauza primei poze datorita limbajului tau. Colegul tau de gang ti-a dat unmute fara nici un motiv si eu ti am acordat muteul inapoi pentru ca il meritai. Winter nu s a potolit si ti a dat iar unmute si astfel eu ti am dat acordat muteul inapoi deoarece il meriti. Asta e toata povestea, colegul tau de gang a vrut sa te scape de mute intervenind peste decizia mea, eu am actionat corect, nu am gresit cu nimic, iti meriti muteul. Controleaza-ti limbajul soseta nu e prima ta abatere, ai prea multe scapari: https://imgur.com/A4aQwNC?fbclid=IwAR3e0SURv49kCybgYoNjf08NE0m3vZaSh_ctrWITMzWTGbO-cjWpjuUFS04
 6. MoorsaN

  Reclamatie ESU & Politia Fake gp

  eu am probleme nu? Dar destepti aia din esu cand plangeau ca luam ban pentru /spec nu? Asa cum esuatii gasesc mereu ceva sa ne reclame gasesc si eu, reclamatia nu te afecteaza pe tine in mod direct soseta. Ideea e de dialogul dintre voi si *intelegerea facuta*. Asa plm lasa ca intru si eu cu royal pe la 3 noaptea si capturam pana facem 100k gp. ti ai exprimat opinia, acuma asteapta decizia unui superior.
 7. MoorsaN

  Reclamatie ESU & Politia Fake gp

  In a doua poza citez: soseta: ,,esu puteti sa luati orice dar dau /leave daca imi atacati baza``
 8. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [Loyal.p]Moro$aNNumele Adminului pe RSS: Sunt mai multi admini: ESU (n0thing. || [esu]Gaby_ (nu e admin, dar e complice) || iuliah.]) Politia ([pR.units]SOSETA_ (nici el nu e admin dar e complice in mod direct)) Motivul reclamatiei: Fake GP Dovezi: https://imgur.com/a/CWaKuDo Am facut aici reclamatia chiar daca nu toti inculpatii sunt admini, deoarece nu am vrut sa sanctionez eu pe nimeni, fiindca sunt din gangul rival si am fost de parere ca cel mai bine e sa fac reclamatie tuturor. In dovezile prezentate, am surprins un dialog deschis dintre membrii a doua ganguri care se intelegeau ca sa se captureze reciproc in scopul de a face gp. Dupa cum puteti vedea am afisat de mai mutle ori /topul si dialogul dintre persoanele inculpate, este evident ce se intampla aici, Politia captura un teritoriu de al lui ESU, scopul era ca imediat o sa captureze ESU si or sa faca gp gramada ca sa ne intreaca. Pai e frumos asa? I-as fi banat eu pe toti 5 zile dar dupa se mai gasea un capitan ceva sa mi dea awp aiurea. As prefera ca cine o spuna verdictul sa nu fie mitzy ca nu e corect adica plm, eu nu sanctionez pentru ca sunt rival si dupa se intrepreteaza ca nuj ce plm fac.
 9. MoorsaN

  Sugestie pentru sistemul de capture

  Up Si eu lucrez cu oameni si consider ca parerea clientilor mei este foarte importanta pentru serviciile pe care le prestez. @RuNix
 10. MoorsaN

  Cerere admin - [Loyal.p]Drop

  Pro, esti un baiat foarte matur. Stii ca sunt si RCONI care au avut blacklist nu?
 11. MoorsaN

  Ulalala

  Poate revii si tu, long time no see. Pro pentru buzz.
 12. MoorsaN

  Sugestie pentru sistemul de capture

  UP @RuNix Imbunatatesti sistemul de capture?
 13. MoorsaN

  United Pirates Castle - TOP 1

  Foarte frumos. GG tuturor.
 14. MoorsaN

  UPC power

  Câteva poze cu activitatea din ultimele zile: https://imgur.com/a/HbyyXEW ARRRRRRRRRRRR
 15. MoorsaN

  Sugestie pentru sistemul de capture

  Nu mi se pare un argument bun. Tu esti ceva de genu, daca mama crede ca e rau sa joci football, tu o asculti pentru ca ea stie mai bine?
×