Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

[RoA.Gods]tiba

Members
 • Content count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

[RoA.Gods]tiba last won the day on May 30 2018

[RoA.Gods]tiba had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About [RoA.Gods]tiba

 • Rank
  Senior Member

Contact Methods

 • Yahoo
  cristitiba15@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  [esu.familia]TIBA

Recent Profile Visitors

754 profile views
 1. [RoA.Gods]tiba

  Contestatie DareDevil si bkp

  Da, deoarece voi v-ati spus parerea in ultima contestatie asa cu nu mai avea rost sa va intreb si pe voi nu?
 2. [RoA.Gods]tiba

  Contestatie DareDevil si bkp

  Title: Contestatie Name (numele capitanului/generalului): DareDevil si bkpTopic: Motivul Contestatiei: Aimbot. Fac apel la toti generalii din staff: @DjAndy @[esu.familia]mitzy @rullz #DBPN @albeer. @[esu.familia]robbO @[Loyal.p]BlackevilS chiar si @RuNix Dupa cum stiti sunt foarte multe buguri pe samp si doresc sa se analizeze din nou acel videoclip Sa stiu ca nu sunt vinovat si sa nu te creada nimeni din staff avand in vedere ca joc de cativa ani, ei comportandu-se indiferent si siguri pe ei. Stim cu totii ce lag este pe server si cate buguri se pot creea. Va rog ca contestatia sa ramana deschisa pana cand isi v-or da si ceilalti membrii ai stafului mentionati mai sus, parerea. Stiu ce s-a intamplat insa e dreptul meu sa aud si parerea celorlatli din staff, chiar si a lui Runix daca are timp. Daca gresesc cu ceva imi cer scuze, inca odata vreau sa se analizeze cum trebuie si ca fiecare membru sa isi spuna parerea.
 3. [RoA.Gods]tiba

  Contestatie DareDevil

  V-am mai spus ca am probleme cu jocul ce nu intelegeti? Acum sariti tot upc-ul pe mine?=) Nu vedeti ca sunteti patetici? Lasati un expert sa decida numai veniti toti aici doar ca primiti permisiune de la DareDavil. Cat despre tine scorpion stai linistit ca urmezi si tu sa te duci la fund ca blaze.
 4. [RoA.Gods]tiba

  Contestatie DareDevil

  Am mai avut probleme de genul cu samp-ul felul cum se misca etc. Chiar tie ti-am trimis video cu bugurile pe care le am https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=M0Hs72e9HrM&feature=emb_logo
 5. [RoA.Gods]tiba

  Contestatie DareDevil

  Si fara sa jignesti nu poti? Dupa ce ca ai luat căpitanul la kinder mai esti si șmecher!
 6. [RoA.Gods]tiba

  Contestatie DareDevil

  Title: Contestatie Name (numele capitanului/generalului): DareDevil Topic: Motivul Contestatiei: Aimbot. Vreau ca toti generalii, capitanii sa isi dea cu parerea @rullz #DBPN @[esu.familia]mitzy @[esu.familia]robbO @albeer. @bkp si cine mai este. Nu stiu ce aim visezi sunt de ceva timp pe comunitate si nu vreau sa fiu stiut ca fiind un codat. Chiar nu stiu ce ai vazut acolo @DareDevil dar acela nu este aim. Am vorbit cu albeer si a spus ca nu vede ceva ciudat, acum vreau sa aud parerea tuturor, Nu am de ce sa joc cu aim in 2020. Sunt nevinovat si vreau sa se faca dreptate. Habar nu am de ce se vede asa cum zici tu, o fi din cauza lagului dupa filmare ,ca dupa cum se vede aveam lag sau din cauza lagului provocat dupa server. Vreau ca fiecare dintre voi sa isi dea cu parerea si sa decideti.
 7. [RoA.Gods]tiba

  vs ESU (4 fun)

  ai apasat pe ESC sa ne arati ca ai cleo? gg frt oricum! 😘
 8. [RoA.Gods]tiba

  Reclamatie skivo. [aimbot]

  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: tiba=(Numele Adminului pe RSS: skivo.Motivul reclamatiei: aimbotDovezi:
 9. [RoA.Gods]tiba

  Reclamatie [Loyal.p]Scorpion_ [aimbot]

  Iarta-ma bunule esti varianta 2.0 a lui simply.
 10. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: tiba=(Numele Adminului pe RSS: [Loyal.p]Scorpion_Motivul reclamatiei: aimbotDovezi: Sunt cateva faze ciudate mai ales la minutul 2:48 alergam si nimereste 7/7.
 11. [RoA.Gods]tiba

  Retrag

  .
 12. [RoA.Gods]tiba

  Retrag

  .
 13. Nume pe RSS: tiba=(Numele Adminului pe RSS: [Loyal.p]ScorpionMotivul reclamatiei: ban aiurea acordat unui adminDovezi: https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=48795
 14. [RoA.Gods]tiba

  La mulți ani, Shady !

  La multi ani Shady, sa-ti dea Runix sanatate!
 15. [RoA.Gods]tiba

  Cerere moduri

  Mda se pare ca nu a gasit nimeni modurile pute-ti da t/c
×