Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


AlexqP.

Members
  • Posts

    207
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

AlexqP. last won the day on July 31 2020

AlexqP. had the most liked content!

About AlexqP.

  • Birthday 11/04/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    .AlexqP.)

Recent Profile Visitors

3,762 profile views

AlexqP.'s Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

255

Reputation

  1. Mă apucasem recent de joc iar, de fiecare dată când intram, nu se lua hituri dar în schimb primeam. Din videoclipurile tale, într-adevăr sunt câteva secunde în care nu se ia hit dar tot ajungeți să îl omorâți, iar dacă vă uitați atent,sunt mici buguri vizuale cum se teleporteaza sau se mișcă cu animație. Din punctul meu de vedere, ar trebuii dovezi mai solide de lag.cs, 5 secunde în fiecare videoclip nu sunt suficiente pentru că se creează confuzi, și sa fim serioși...hostul nu e de partea noastră. Dacă aveați minim 20 secunde în care nu lua hit dar el vă omora încontinu, într-un singur videoclip, acum avea blacklist. Nu țin cu el, e părerea mea, dacă crezi asta...maturizează te
  2. Aprob tot ce ai spus înafara de gems, v-am dat tzeapa. Promit că vă dau unban când vă prinde cu aim
  3. Pe tine te iert dar, convertește-te în Lethal
  4. Nume pe server: [LA.Squad]AlexqP.) AKA: - Vechime pe server: 5-6 ani , habar n-am De ce îți dorești acest rank?: Am câteva motive , am să le enumerez mai jos : 1. Să-l banez pe PEET 2. Să impun o regulă nouă , cine îl injură cel mai bine pe ghost primeste 100 gems 3. Să-l banez pe PEET 4. Să scap de frustrati 5. Să dau ban la tot cp , nu mi-a plăcut niciodată. Descriere în câteva cuvinte: Nu favorizez pe nimeni , vreau să ajut sv să se dezvolte si să avem liniste ( dacă mă votati , vă dau 50 gems )
  5. In situatii de criza ma pot controla, iau decizii care sunt corecte Iar când un membru din gang *glumește* cu tine, te-apuci și arunci cuvinte urâte depășind limita fiind ultimul disperat, asta nu e tot, când simți că nu-ți mai *merge* cu arfele tale, iei decizii stupide, acționezi copilărește iar asta mă pune pe gândit... You failed me. Nu am încredere în tine ca căpitan deși, te ai descurca.
  6. În ultimul timp, am observat cât de implicat, matur și cât de bine te descurci în diferite ipostaze. Ești o persoana genială și capabilă pentru a deține acest grad. Îmi place ce ai scris și cum te ai manifestat. Mult succes!!
  7. Te cunosc de ceva timp, ai bun simț, ești prietenos și suficient de matur încât să deții acest grad. Niciodată nu cred că m-ai dus într-o stare în care să-mi faci jocul stresat, să te urăsc chiar dacă rivalitatea dintre ganguri e mare. Ești cel mai pacifist, gestionezi bine situații și...meriți o șansă!!! Mult succes!!
  8. Cred că o viziune feminină poate fii abordată lângă ceilalți căpitani. Ești suficient de matură având vârstă asta, gândești rațional și ești foarte ambițioasă făcând cererea știind că e o probabilitate să primești rezultate negative, prin asta îmi dau seama că că ești puternică și că poți mânuii gradul lejer. Mult succes!!
  9. Nu meriți să fii iertat după câte ai făcut, poate nu acum. Nici n-am chef să citesc la fel cum nici ție nu ți-a păsat de consecințe sau de alți jucători și modul în care le iritai, mă iritai. Degeaba te ascunzi după cuvinte și-mi bagi paragrafe iar chestia *m-am schimbat*, cum te-ai schimbat?.. De ce acum?.. Too late, toxic ai fost, toxic rămâi.
  10. Vezi dacă ești prost, ai luat shit... Io îți dau pro să mă lași împace și ca ești de treaba
×
×
  • Create New...