Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

AlexqP.

Members
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Pretty well

About AlexqP.

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/04/2004

Contact Methods

 • Yahoo
  alexpadure223@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  [Gsf].AlexqP

Recent Profile Visitors

915 profile views
 1. AlexqP.

  Reclamatie [ AlexqP.) ] [Unjail Aiurea]

  Revin cu edit când pun dovada
 2. AlexqP.

  Contestatie [esu.familia]DareDevil awp aiurea

  La contestatia cu unban , aveai dovezile în față că respectivul admin a dat ban aiurea....iar tu nu ai sanctionat , fără nicio dovadă că l-am obligat să dea -1 imi dai awp. Cum gândesti asta fiind în locul meu ? Stiu că funcția de Căpitan are avantaje și dezavantaje , dezavantajele e că o să fii urât de unele persoane , doar ptc actionezi în dezavantajul lor. Totusi când văd că esti împotriva mea si că îl favorizezi atât pe nesuferit , ce as mai putea spune ?...Sunt dezamăgit .
 3. AlexqP.

  Contestatie [esu.familia]DareDevil awp aiurea

  Înțeleg faptul că mă urăsti , îmi cer scuze pentru cuvintele urâte adresatet tie. Doar că , mai pune-te în locul oamenilor . Poti da lock + delete
 4. AlexqP.

  Contestatie [esu.familia]DareDevil awp aiurea

  Ce limbaj bă? Că le-am spus să dea -1 ? ăla e limbaj ? ,. nu mai fii penibil. Astept decizia unui supervizor să-mi spună dacă căpitanul în cauză a procedat corect ,fiindcă omul ăsta are prea multă ură.
 5. Title: Contestatie Name (numele capitanului) @[esu.familia]DareDevil Nickname: AlexqP.) Topic: LINKMotivul Contestatiei: BĂ tu esti sănătos la cap ? Cum plm dai awp asa ? să pună dovada când l-am obligat să ii dea -1 nu dai asa dintr-un pm că cică eu l-am obligat , am spus membrilor gangului dar nu am obligat pe nimeni s-o facă , stiu că ai o ură pe mine dar nu mai actiona astfel căci mă disperă comportamentul tău ...Esti chiar penibil
 6. Title: Contestatie Name (numele capitanului) @[esu.familia]robbONickname: AlexqP.) Topic: LINKMotivul Contestatiei: Adică , adminul în cauză nu are nicio dovadă că ar fii dat țeapă sau ar fii vrut să dea țeapă iar , căpitanul @[esu.familia]robbO respinge cererea de un-ban nepăsându-i că nu are dovezi despre motivul banului. Înteleg că am făcut cererea eu , cu acordul playerului banat desigur dar , ce ai făcut tu mi-a dat impresia că favorizezi si totusi , nu ai sanctionat pe respectivul admin pentru ban aiurea cu awp , ce o să urmeze ? o să dăm uitării banului dat , ca acel player nu contează , nu ?. As vrea să aud părerea ta si punctul tău de vedere întâmpinând această situatie , să nu te acuz mai mult. Multumesc pentru timpul acordat !
 7. https://imgur.com/a/wHEXCJ1

   

  Bă ce plm aveti în cap . tărâță ?

  25 awp pt intentie , de unde stii că nu te minte ? Are dovezi că a stat spec pe el?. Să vină reclamatul cu dovezi asupra spuselor , si gandeste in plm . Dai impresia că favorizezi , si nu e prima dată. #idiotiînactiune

  Edited by AlexqP.
  1. Show previous comments  9 more
  2. AlexqP.

   AlexqP.

   i-otel si p-ăsta , bhăi de ce există reguli să facă de capul său ?

  3. [esu.familia]Vlad

   [esu.familia]Vlad

   Ba mentalitate de maimuta, regulile sunt un indicator, te ghideaza.

   Cum daca te duci in judecata, judecatorul analizeaza totul, de aia daca exista un litigiu intre 2 oameni, nu se da direct sentinta.

   Chestii diferite in situatii diferite, aici nu era un model predefinit care a fost incalcat.

   Nu te-am bagat in seama pe tine.

   I-ar tie daca nu-ti convine ceva nu stiu ce stai sa scrii aici, ai si tu sectiunea de reclamatii.

    

   O intrebare am: Esti Jandarm?

   Edited by [esu.familia]Vlad
  4. AlexqP.

   AlexqP.

   Sunt ceea ce vreau să fiu  , si am pus aici fiindcă asta voiam. Nu stiu de ce de bagi tu fiindcă asta nu te priveste .Nu-mi pasă de ce zici si nici de ce crezi , stai la locul tău si dă-ti palme ca să-ți revii .

 8. AlexqP.

  Reclamatie AlexqP.) (Jail Aiurea )

  Din păcate filmarea mi-a fost coruptă. Îmi cer scuze dacă sustii că a fost asa , nu observasem. Totusi , nu înteleg ce treabă ai cu acel mute ? , e un răspuns pe măsura limbajului. LINK Imi accept awp-ul , o zi bună!
 9. AlexqP.

  Cerere admin [esu.familia]WEZY

  ( Vreau sa ajut comunitatea aceasta deoarece joc de atatia ani pe server si vreau sa pot fii de folos) , dacă ai fii avut un argument mai nou aveai PRO , ai o activitate scăzută pe server cât si pe forum. Te puteai implica in această comunitate si fără având un grad , astfel văzându-te implicat imi schimbai decizia pentru că , nu-mi prea pasă că esti vechi. CONTRA
 10. Ești ok ,claws?. Ascundere codati ptc le-a dat invite in gang și luase ban ?. Poate într-un moment și eu am dat invite in gang unor codati, și la un moment dat au primit ban . Asta nu inseamna ca gata, le am ascuns . De unde stii ca el le-a adus? , dovezi ceva ?. Dacă un player ia ban , îsi schimba numele și îti spune in pm sa ii dai invite ,tu ce faci ?Oricum in dk sunt codați , so mai ușor cu acest tupeu. In dovezile ce ai aratat tu ,te lua la mișto. Se observă asta. Și totuși , spui că le-a ascuns dar a primit ban de fiecare dată când intra . So degeaba l-a ascuns prin gheng.
 11. AlexqP.

  Reclamatie [ [T4L.]DanutZzZ ] [Aimbot On/Off]

  Părerea mea coincide cu a ta.
 12. AlexqP.

  La multi ani Azerot !

  La multi ani , domnule Azerot!
 13. AlexqP.

  Reclamatie AlexqP.) Jignire

  În primul rând , maturizează-te !. Te bagi in toate si esti foarte enervant , multi cred asta. Imi pare rău dacă te-a afectat cuvântul prost dar incearcă să nu fii unul .Si mda nu m-am mai putut abtine la câtă prostie ai in cap , incearcă să te schimbi atunci ai să observi cum oamenii o să gandească altfel despre tine. Atât am avut de spus , dacă credeti că am gresit , vă rog sanctionați-mă. O zi bună !
 14. AlexqP.

  Cerere Admin 7kick

  De unde ți-ai tras concluzia că nu îl cunosc?. Am văzut din modul cum joacă (DM ), Si cred ca se poate descurca și diferenția cheaturile. Așa că nu te mai băga peste reply-ul meu.
 15. AlexqP.

  Cerere Admin 7kick

  Pro , oricine merită asta. Vom vedea experienta pe parcurs și te vom ajuta să îți depășești limitele.
×