Jump to content
Anunt important in legatura cu moderarea topicurilor !! Read more... ×

Fiv3$eveN.)

VIP
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Fiv3$eveN.) last won the day on June 12 2019

Fiv3$eveN.) had the most liked content!

Community Reputation

118 Excellent

7 Followers

About Fiv3$eveN.)

 • Rank
  Senior Member
 • Birthday February 20

Contact Methods

 • Yahoo
  Alex.Alex07691@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  pe twitch.tv/beatalexx
 • Interests
  twitch.tv/beatalexx
 • Nickname
  Fiv3$eveN.)

Recent Profile Visitors

854 profile views
 1. Fiv3$eveN.)

  gwar vs upc x2

  Aia era aahhahahahhahah , slabule !
 2. Fiv3$eveN.)

  gwar vs upc x2

  Gg @[Loyal.p]Scorpion_ esti varza.
 3. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  Nu scriai O M U L E asa cat timp tu nu apesi space si stai pe loc... Despre ce vorbim , nu ma intereseaza ce ai facut tu acum 3 ani. Eu doar ti-am zis parerea mea. De ce nu ai facut cum ti-am zis eu... Ma rog , treaba ta , last comm.
 4. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  Imi arati un video unde nu schimbi armele , re-incarci deagle-u cu animatia normala.. Cand in gwar-ul cu scorpion nu faci absolut de loc asta. Degeaba scrii in chat cat timp nu pui spatiu...
 5. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  Ok.. Arata-ne si noua ca nu e asa , filmeaza un gwar alergand asa si scrie in chat/fa rw. Pana atunci eu raman de parerea mea. In caz ca vrea sa raspunda un capitan/general , am dat tag. Ai vazut? mi-am chemat "cateii" sa-ti dea shit... ayaye.
 6. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  In video nu a scris de loc... In general cand alearga asa nu scrie de loc pe chat. Lite-foot i-a iesit de putine ori. Degeaba "nu e mare jucator de rw"... Cat timp nu poti trage cu rw-ul e logic ca nu il folosesti. Hai sa nu facem 200 comm-uri la un post cu gwar. Asteptam daca un general are ceva de zis , o zice el.
 7. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  Nu alergi la fel de pe rotita , intr-adevar alergi mult mai repede de pe rotita e ca si cum ai spama space-ul. El alearga mult mai repede. 1. Face foarte greu lite-foot. 2. Scrie in chat cu spatii intre cuvinte. 3. Nu foloseste absolut deloc rw , de ce? nu poti trage cu rw-ul la viteza aia.
 8. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  Nu te-am facut codat broadere , doar am aratat ce folosesti sa alergi asa rpd. Si cum zice BLOODY daca alergi din rotita , nu scri asa in chat.. cmon. N-are rost sa va injurati , eu am aratat cum alergi tu , si cum ascunzi macro-ul. ATAT. Mai bine recunosti.
 9. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  Ti-am comentat aici ca sa nu-ti dau ban sau sa-ti fac reclamatie avand in vedere acea "regula". De ce te-ai enervat asa tare, "frustratule" sau cumva te-ai dat singur de gol... Eu am facut ala repede , am spamat space-u si deaia alerg putin mai repede, e normal sa alergi putin mai incet decat mine daca ai facut macro-u cu 2-3 space-uri.
 10. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  Stai bai nutella , nu te mai enerva atat poate iti plezneste capacu'. Asteapta sa comenteze cineva competent. Ah.. stai poate asa intelegi. ASTEPTAM UN CAPITAN .
 11. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  deabea iti iese lite-foot , ok champ. De ce in tot gwar-u nu ai scris nimic pe chat? sau cand ai vrut sa spui cv ai taiat rpd video-ul ? Alergi de pe rotita? ok , in chat scri la fel ca el ? cu 5 spatii intre un cuvant si altul? Ati gasit pe cine sa prostiti.
 12. Fiv3$eveN.)

  vs upc

  Dap , si eu la fel A da , si tot din cauza la "sala" scriu si eu la fel ca tine in chat.. frumos cu talent 15 spatii de la un cuvant la altu. https://imgur.com/a/JA130Ad Si tot din cauza acestei "sali" nu poti trage/juca cu rw-ul , se joaca only deagle. Perspectiva $corpion : Inca ceva, in video-ul tau nu faci lite-foot, astia care nu stiu o sa se intrebe, de ce nu faci lite-foot? PENTRU CA E INUTIL CAND AI MACRO + ca e greu/imposibil de facut cu viteza aia. Pwp. Cya ❤️ @bkp @DareDevil @[esu.familia]robbO @El3ktrozZ @DjAndy @[Loyal.p]BlackevilS Facem si noi cv cu acest body-builder?
 13. Fiv3$eveN.)

  La multi ani Buzz!

  La multi ani !! ❤️
 14. Fiv3$eveN.)

  La multi ani Armonarh

  La multi ani !!
 15. Fiv3$eveN.)

  Trezirea la realitate

  Tot respectu din partea mea. 100% de acord. Lumea joaca SA:MP de fun... Sunt 15 admini online pe zi, nu foarte multi se ocupa de reports dar de ce sa sufere toata lumea pentru niste "lepre" care au admin doar pentru a se da smecheri?? Eu am zis de la bun inceput. Era bine cu "cerere" pentru admin. Cat despre restu'. Ai zis tot tu , nu are rost sa mai adaug cv. Bafta everyone! Poate intr-o zi o sa ne revedem.
×