Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

[Loyal.p]Scorpion_

VIP
 • Content count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

296 Excellent

About [Loyal.p]Scorpion_

 • Rank
  ☠ United Pirates Castle ☠

Contact Methods

 • Yahoo
  -
 • Skype
  imscorpionc

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  -
 • Nickname
  [Loyal.p]Scorpion)

Recent Profile Visitors

3,372 profile views
 1. [Loyal.p]Scorpion_

  Complaint [aimka.squad]G0D_ (Cheats)

  [aimka.squad]G0D_ has been banned for 150 days by Admin [cP.elite]RockeruL. Reason: reclamatie pe forum / cheats. A fost banat.
 2. [Loyal.p]Scorpion_

  La multi ani Bonelush

  La mulți ani!!!
 3. [Loyal.p]Scorpion_

  Idee 4 server

  some good ideas, btw why did u had a dildo in your hand ? :)))
 4. [Loyal.p]Scorpion_

  Reclamatie [Legendary.P]BriaN] aimbot

  Nu imi spune nimic faza aia si sincer nu am nici o convingere, e o faza normală nu e ca si cum ar da 7/7 si nu spun asta pentru ca e de la mine din gang. bullshit
 5. [Loyal.p]Scorpion_

  Reclamatie [Legendary.P]BriaN] aimbot

  Este un jucător vechi care a stat ceva sa învețe stilul de joc pe care îl practică, parerea mea este ca joaca destul de bine si ca nu are aimbot din cate il cunosc nu foloseste asa ceva. Dacă te antrenezi putin o sa poti juca ca el.
 6. [Loyal.p]Scorpion_

  Ce instagram-uri aveti?

  catalin_s8
 7. [Loyal.p]Scorpion_

  Reclamatie [Loyal.p]Scorpion_ Warn aiurea

  Dovada : https://imgur.com/hublp9d Nu cred ca aveai nici un motiv sa ii spui lui grah de maica-sa din moment ce iti fura killurile la /prodm, din cate stiu grah a luat demote pentru ca i-a spus nu stiu cui ceva cu [Censored]. Grah poate vorbeste el asa cu ,, mata'' dar doar intre prieteni, el nu suporta ca cineva pe care nu-l cunoaste sa ii spuna de maica-sa si s-a simtit destul de ofensat. Grah avea mai multe dovezi dar nu are acces la pc si o am doar pe asta pe moment, m-am consultat si cu alti admini inainte sa iti dau warnul. I'm just doing my job,acum ramane la decizia responsabililor daca iti ramane warnul sau nu.
 8. [Loyal.p]Scorpion_

  cerere unblacklist, kies.

  pro, esti tu oleacă mai handicapat da te-ai schimbat.
 9. [Loyal.p]Scorpion_

  United Pirates Castle vs Royal KillerZ (1vs1)

  big playa tony asta =)), #amcoade squad ❤️
 10. [Loyal.p]Scorpion_

  La mulți ani XRoyaL

  La multi ani!!!!
 11. [Loyal.p]Scorpion_

  Ultima ta zi

  bv more mi-a dat o lacrima serios 😥😥😥😥😥
 12. [Loyal.p]Scorpion_

  Cerere rank Scorpion

  MODEL Nume: $corpion#9005 Motivul pentru care vrei rank: Sunt activ si vreau sa ma ocup de serverul de discord. Ce rank doresti [VIP/GUARDIAN/GUARDIAN MASTER]: Guardian Cat de activ o sa fi? : Depinde de zi =)), dar petrec vreo 2-3 ore pe discord in mod normal
 13. [Loyal.p]Scorpion_

  Cerere admin [Loyal.p]Scorpion_

  *Nume pe server: [Loyal.p]Scorpion_ *AKA: [cP.elite]Sc0rpion_. (singurul de care imi aduc aminte) *Vechime pe server: 2014 *Mic reminder cu activitatea mea in comunitate*: M-am apucat in 2014 cand am fost la un prieten si am vazut ca joaca San Andreas Multiplayer, eu la vremea aia stiam ca exista doar singleplayer sau cel putin doar aia jucam (numele lui era DooF), cum aveam vreo 8-9 ani nu stiam sa il instalez sa bag si serverul si el a venit la mine acasa si mi l-a instalat, tin minte ca erau la /br1 sau /br2 teste pentru ganguri sa intri doar pe baza la c-bug ( cel putin la T4L din cate imi aduc aminte), tot timpul petrecut pe acest server a fost doar prin ganguri, avand contul @Sc0rpion care arata data exact cand m-am reapucat de acest server. Pot spune ca nu am schimbat gangurile ,, ca pe sosete'' si cand intru in gang ma tin de treaba din prima zi pana in ultima, eu avand aproape 2 ani de cand am intrat in upc. Acum nu ma pun sa scriu romane pentru ca stiu ca nimeni nu o sa il citeasca, am scris ca un fel de mini-rezumat. Stats pe server : https://imgur.com/a/6iRkENb *De ce m-am hotarat sa devin Admin: Pentru ca indeplinesc toate cerintele necesare si multi mi-au spus de ce nu vreau sa fiu admin, eu tot timpul am ezitat sa fiu deoarece consideram ca nu trebuie sa imi bat capul cu reclamatii si banuri si sa joc 4 fun, sunt destul de respectat pe server si ii respect pe cei care ma respecta la randul meu. *Proof Video: Pot filma linistit in 1080p60 fara sa imi faca lag.
 14. [Loyal.p]Scorpion_

  Cerere unblacklist ALEAX16

  ,sa stii ca nu am uitat ce ai facut. La ce comportament ai avut tu fiind trecut de copilarie si trebuia sa ai capul pe umeri, pot zice ca ai ramas tot acelasi si chiar nu vreau sa te vad pe server sa vedem cat de mult te-ai ,,schimbat'' Ai fost in UPC, ne-ai ajutat si iti multumim dar dupa ce ai iesiti ai inceput sa ne injuri pe toti de morti si etc.
 15. [Loyal.p]Scorpion_

  La multi ani Draxler!

  La multi ani !! ❤️
×