Jump to content
Anunt important in legatura cu moderarea topicurilor !! Read more... ×

[Aka.47]George_

Members
 • Content count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Good

About [Aka.47]George_

 • Rank
  Senior Member

Contact Methods

 • Yahoo
  george@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  [cP.elite]George_

Recent Profile Visitors

1,014 profile views
 1. [Aka.47]George_

  LA MULTI ANI LOVINNNN !!!

  La multi ani! 😆
 2. [Aka.47]George_

  Sugestie pentru sistemul de capture

  PRO! Vechiul sistem de capture era mult mai bun, faceai gp cu drag.. Acum daca vine unul cu minigun/rocket si trage in checkpoint-ul ala ne sparge pe toti. Eu unul sper sa se readauge!
 3. [Aka.47]George_

  HEINEE_ -Cumpăr Vip Gold Permanent/Stats

  Sa-mi zici daca te intereseaza oferta mea pentru ca pretul este usor negociabil!
 4. [Aka.47]George_

  Vand STATS pe 25e PAYPAL!

  Jucatorii care posteaza reply la acest topic in care fac o oferta sau pun intrebari legat de ceea ce vinde/cumpara/schimba autorul topicului vor primi ban. Nume : [Thug4Life]GeOrge. Ce vinzi : x1 Vip gold permanent, full driving skills, biz de 10 coins, Masina personala: Monster Premium, orele etc. (aproximativ tot stats-ul) Ce vrei sa primesti : 25e euro paypal. Poza cu ce vinzi : https://imgur.com/a/EruKCtH
 5. [Aka.47]George_

  gwar vs upc

  GG! ❤️ Felicitari amandurora, mai ales lui th3b3st!
 6. [Aka.47]George_

  T4L vs ESU

  Sa stii ca radeai la ce lag era si aia nu luau hit mai deloc si aici ma refer la Tiba.
 7. [Aka.47]George_

  T4L vs ESU

  Nu cred ca e neaparat sa am video. Crezi ca am facut fake kills?
 8. [Aka.47]George_

  T4L vs ESU

  Nick-ul tau pe server : [Thug4Life]GeOrge. Nick-ul playerilor din echipa : - WON / LOST ? : Won. Gangul advers : Empire Stats Underground Scorul final : 20 - 16 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? : LVPD Link pe site / poze : http://www.rss-ro.com/logs.php?detailed=2226778 Alte cuvinte : Felicitari si adversarului! Nick-ul tau pe server : [Thug4Life]GeOrge. Nick-ul playerilor din echipa : - WON / LOST ? : Won. Gangul advers : Empire Stats Underground Scorul final : 20 - 19 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? : LVPD Link pe site / poze : https://www.rss-ro.com/logs.php?detailed=2227072 Alte cuvinte : Felicitari!
 9. [Aka.47]George_

  Mapa de_train

  Ar fi frumos awp_india. Daca o face si pe aia, nu mai ies de pe samp cateva zile.
 10. [Aka.47]George_

  DM Testing

  PRO!
 11. [Aka.47]George_

  Salutare RSS si La multi ani 2020 !

  Bine ai revenit pe aceasta comunitate minunata! De la o vreme asa intampina Slayer playerii ce s-au reapucat. De cand este in Anglia nu mai stie ce-i cu el. =)))
 12. [Aka.47]George_

  Cerere Capitan - [esu.familia]Slayer_

  PRO! Slayer merita aceasta functie deoarece este unul dintre cei mai vechi playeri de pe RSS. Stie cu ce se mananca administratul pentru ca admin a mai fost si chiar se descurca bine. Dupa parerea mea merita sa treaca la alt nivel fiind functia de Capitan. Slayer, stii ca te respect mult si te voi sustine mereu! Mie nu mi-ai gresit cu absolut nimic, nu stiu altora cu ce le-ai gresit, dar sa stiti ca el chiar s-a schimbat mult. Succes frate cu functia pentru ca o meriti!
 13. [Aka.47]George_

  Cerere admin [upc]davidel

  Stiu ca te-ai lasat o vreme si vad ca te-ai reapucat. Intr-un fel chiar iti pasa de comunitate, dar sper sa nu vrei administrator doar pentru tag, doar pentru a parea si tu smecher ca multii altii. Eu zic ca meriti o sansa. Daca cumva vei fi acceptat, profita de ocazie, nu-ti bate joc! Apropo, incearca sa pui un videoclip unde faci Deathmatch deoarece cu un clip in care faci doar c-bug nu dovedesti prea multe. Calitatea video este buna, nu ai lag, deci la capitolu' asta este totul in regula dupa parerea mea.
 14. [Aka.47]George_

  pepsikiller. - El.Chappo, wright?

  Mare codat e plodu' ala. @pepsikiller, oricine ai fi tu, chiar nu ma intereseaza, rupi codul. Ca esti tu Wright putin imi pasa. Nu inteleg cum devin toti astia subiect de discutie.
 15. [Aka.47]George_

  Cerere Admin KASPER

  KASPER(Admin) Cred ca te vei descurca frate. DeathMatch stii, cred ca stii si sa depistezi codurile. Te cunosc de multa vreme, te stiu baiat cu capul pe umeri si destul de matur. Succes, Kasper!
×