Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

ĤǖŁĸ

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Pretty well

1 Follower

About ĤǖŁĸ

 • Rank
  Junior Member

Contact Methods

 • Yahoo
  jianu_darius07

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  ĸ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele HULK/SIRO

  Salutare Anger, eu niciodată nu am intrat pe server sa fac trol și sa îmi bat joc de comunitate. Cum am văzut ca a scris și lumea mai sus, ca eu am intrat pe server și am înjurat lumea și am jucat cu coduri. Am explicat și în celelalte topicuri, intra unu cu numele HULKY și se da drept mine, din cauza lui am și luat blacklist, eu nici nu știam ca am bl. În fine, aștept decizia generalilor dacă primesc aprobare sa joc iarăși pe server
 2. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele HULK/SIRO

  Cum a zis si Shady, nu sunt acel "sebastian" , acel HULKY. Eu sunt HULK, sir0
 3. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele HULK/SIRO

  Eu am explicat ca cineva mi-a folosit numele, in fine. Nu mai vreau sa dezbat acest subiect Te puup ! 😘
 4. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele HULK/SIRO

  Nickname: SIR0 AKA: SIR0, HULK, TroL Vechime: joc din 2011 Motiv Blacklist: certuri, darca mai tin minte parca si aimbot Mesaj: Salutare comunitate. Numele meu este Darius si am jucat pe aceasta comunitate cu numele de SIR0, HULK si TroL. Acum cred ca vreo 5-6 luni am incercat sa dovedesc ca eu sunt adevaratul HULK, unii au facut verificari si au vazut ca este diferenta de email, nume si locatie, unii nu au luat aceste lucruri in calcul si au crezut ca am inventat aceasta poveste. In fine, vin cu aceasta cerere de un-blacklist sa imi cer iertare pentru toate certurile pe care le-am creat si sa-mi cer iertare fata de jucatorii pe care i-am suparat. Ultima oara cand am jucat pe server a fost atunci cand Missis mi-a acceptat cererea de un-blacklist Vreau prin aceasta cerere daca se poate sa ma iertati si sa sa pot juca pe aceasta comunitate iarasi. Daca nu imi ma credeti cu tot ce am zis in legatura cu numele de HULK, va rog sa imi aprobati aceasta cerere si sa joc cu numele de SIR0. Prima si prima oara vreau sa-mi cer scuze fata de @The.Extreme , lui i-am creat probabil cei mai multi nervi cu cererile mele de un-blacklist. Imi cer scuze ca te-am enervat dar am incercat sa dovedesc ca eu sunt adevaratul si ca suntem diferiti in legatura cu email, locatie, ip si nume. Imi cer scuze inca o data in fata ta si sper sa poti trece cu vederea si sa ma pot juca iarasi pe server. Joc pe aceasta comunitate din 2011 si stiu foarte bine fiecare jucator in parte si as vrea sa revin pe server si sa joc linistit. Cu aceastea fiind spuse vreau sa joc iarasi pe server sub numele de SIR0 macar, daca nu sunt acceptat sub numele de HULK. Sper sa poti trece cu vederea @The.Extreme si te rog daca se poate sa te uiti atent la numele noastre daca doresti, la adresa de mail si tot, daca nu se poate sa joc sub numele de HULK, macar sa joc cu numele de SIR0. Multumesc frumos si scuze inca o data. Sper sa revin pe server.
 5. ĤǖŁĸ

  Salut !

  Salut, spor la joc si sper sa te simti bine alaturi de noi.
 6. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele RSS ! HULK

  Da, vreau sa joc iarasi pe server, imi pare rau de tot ce am facut
 7. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele RSS ! HULK

  up, am cerere de 33 de zile si nimic!
 8. ĤǖŁĸ

  Sugestie readaugare minigun

  PRO
 9. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele RSS ! HULK

  @Cristi.S @MissisPresidenT @Buzz. @albeer.
 10. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele RSS ! HULK

  Multi au revenit cu esu
 11. ĤǖŁĸ

  Scuzele mele RSS ! HULK

  Bine v-am regasit baietii, vreau sa va spun ca imi cer scuze pentru ce am facut pe server. Totul a inceput cand eu am cumparat o proprietate de 1 coins si cineva mi-a bagat in cap ca pot da teapa altui player inlocuind "l" cu "I" si dand tepa altui jucator, am schimbat numele dupa cum a zis, am cautat o proprietate de 10 coins si am incercat sa caut un player sa fac afacerea cu el, am gasit un player pe nume Cabr0n si am facut afacerea ce o stabilisem. Vreau sa va spun ca pe moment nu am realizat ce am facut si ca imi va fi dor de aceasta comunitate si de toti prietenii mei ce ii aveam. Am primit un-blacklist si apoi iarasi blacklist deoarece am comentat unui admin si acel admin mi-a dat ban 99 si am ramas cu blacklist dinou Vreau sa joc iarasi pe server deaorece am vazut ca s-a refacut ESU si as vrea sa stai si eu cu prietenii mei cei vechi. Promit ca nu voi mai avea vreo cearta cu cineva si o sa fiu la locul meu, un baiat cuminte Sper ca ma veti ierta pentru ce am facut si ca imi veti da a doua sansa. Multumesc mult, o zi frumoasa!
×