Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

Heine// BDT

Members
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

367 Excellent

About Heine// BDT

 • Rank
  Nu mai confundați șmecheria cu zmârdoiala. ♛

Contact Methods

 • AIM
  E☆†
 • MSN
  V
 • Website URL
  A
 • ICQ
  N
 • Yahoo
  S
 • Jabber
  #DB
 • Skype
  PN☆†

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  FurzeDown,Londra
 • Nickname
  †☆Schwarzenegger.☆†

Recent Profile Visitors

4,437 profile views
 1. Heine// BDT

  Cerere admin [NwA.Legends]HEINE_

  @DjAndy , @Buzz. , @rullz #DBPN , @albeer. , @The.Extreme , @[K]Punker. ?
 2. Heine// BDT

  un admin va rog

  Salut, ai un model de respectat. Refa cererea dupa modelul dat. Next Ban.
 3. Heine// BDT

  Reclamatie

  Salut, ai gresit sectiunea. Daca vrei sa creezi o reclamatie impotriva unui player fa una la aceasta sectiune. http://forums.rss-ro.com/index.php?/forum/24-reclamatii-jucatori/ T/C
 4. Heine// BDT

  Cerere admin [NwA.Legends]HEINE_

  Multumesc, nu am avut bl, era chestia sa fac o cerere si playerii sa voteze.
 5. Heine// BDT

  Cerere admin [NwA.Legends]HEINE_

  Nu prea inteleg ce legatura ar avea ban-urile la care majoritatea am luat un-ban, in fine, am si specificat ca m am schimbat.
 6. Heine// BDT

  Cerere admin [NwA.Legends]HEINE_

  *Nume pe server:[NwA.Legends]HEINE_ *AKA:[cP.elite]HEINE_, [T4L.OuTlawz]HEINE_, [SAF.Family]AWP. , [RKT.Legend]HEINE_ etc. *Vechime pe server:2014-prezent *Mic reminder cu activitatea mea in comunitate*:Fost owner in cP,RKT,DL,DK,eL,actual owner in NwA,VIP si Guardian Master pe forum. In 2014 alaturi de doi prieteni am ''descoperit'' acest server de stunt pe pagina de facebook a acestuia,la inceput eram un noob, dar intre timp am evoluat foarte mult, atat de mult incat sa ma faca lumea ''aimer'', am primit de 2 ori ban pentru aceste motive,insa mi-am invatat lectia, desi multi cred ca am cheats, m-am filmat si am aratat ca nu joc cu coduri,si vreau sa va mai spun ca m-am schimbat in bine. *De ce m-am hotarat sa devin Admin:M-am hotarat sa devin admin fiindca am experienta in cheats-uri. Doresc sa devin admin deoarece vreau sa ajut mai mult playerii, multi playeri se plang de unii care folosesc cheats,iar asta m-a motivat foarte mult. Sunt activ atat dimineata cat si seara,in orice interval de ora. Mai jos aveti un videoclip cu DM facut de mine. -Folositi 1080p60HD pentru o calitate mai buna.
 7. Heine// BDT

  Injurat pe UNBAN

  Ai un model de respectat. Refa o alta cerere.
 8. Heine// BDT

  problema nvidia geforce experience

  Incearca si asta.
 9. Heine// BDT

  Problema /loot

  Nu conteaza daca ai gp in /gstats , poate deja ai dat /loot cu acele gemsuri, încearcă sa faci 100gp si vezi din nou.
 10. Heine// BDT

  Reclamatie rauL #DBPN

  Ba prietene, a fost cererea mea de un ban si am comentat deoarece nu stii ce e ala.cod si te bagi tu si rs6 aiurea, admin de pe site. Intelegi?
 11. Heine// BDT

  Reclamatie [cP.elite]GaBy18 [warn aiurea]

  Ti-am zis taci dq din gura si imi dai warn ?:))))cat de incapabil de functia de admin esti ?
 12. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS:heine1337.Numele Adminului pe RSS:[cP.elite]GaBy18Motivul reclamatiei:warn aiureaDovezi:https://imgur.com/a/wwADXwt pe langa ce ca esti vai de tine,si nu ai citit nici jumate din regulament, vii si mi dai warn ca ti-am spus ''taci drq'' ? Prietene esti incapabil de functia asta.
 13. Heine// BDT

  Problema cont

  Jucatorii care posteaza pentru +1 post dar nu ajuta acel user cu un sfat primesc +20 warning point .Nume:heine1337.Problema intampinata:Imi spune ca contul meu este blocat 48 de ore,desi ieri mi-a spus ca doar 24.Poate este un bug la sistem sau ceva,dar de cateva zile am contul blocat total aiurea,nu m-am logat de pe un alt pc sau ceva asemanator.Poza[Optional]:Nu este nevoie. @RuNix
 14. Cum sa-ti spun, am voie ca admin daca fac o cerere,si cel putin mi-am primit gemsul inapoi,asa ca te rog sa taci si sa astepti decizia unui general/capitan.
 15. Cum spui tu, admin de pe site cu 200 gems level 1,mai spui ca ai si uitat ca esti admin =)))Pai tu esti incapabil de functia asta prietene. @The.Extreme @Buzz. @[K]Punker. ?
×