Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


Karamba.-v

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Nickname
    -

Recent Profile Visitors

1,026 profile views

Karamba.-v's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Mai raspunde un general/capitan .. ?
  2. @The.Extreme răspunde wa cum trebuie @rullz #DBPN @DjAndy @Buzz. @albeer. Pot sa ma joc?
  3. Karamba.-v

    Salut

    Deci eu chiar nu inteleg de ce primesc respins intr una , asa ca voi lasa 2 videoclipuri cu tot ce contine folderul meu,modul de joc ( nu este rss, asa ca am filmat cu telefonul doar o parte din nume sa nu fac reclama ). Rog persoanele pricepute in coduri sa imi lase un comm fiecare cu parerea lui (daca am sau nu). Nagaz0r, si pentru toti adminii, stiu unii care cred ca orice player nou care vine aici si joaca bine/mai bine ca ei cred ca au coduri si chestii care ii ajuta sa traga asa. Frate, nu toti am invatat c-bug/fast c-bug cu litefoot pe rss ca nu ne nastem pe rss.. Am exersat la partea asta de mi s a urat pana intr un final am reusit sa invat litefoot si sa sporesc c-bug ul evoluand . Am spus o si o repet, nu am coduri (infrun este sa nu obosesc cand merg), nu ma joc de ieri, si nu, nu am aparut peste noapte aici , joc din 2015-2016 aici, dar m am lasat pt alte chestii din viata personala. Am invatat si am practicat de fiecare data cand aveam timp. Sunt multi pe sv care trag ca mine si ei nu primesc nimic , unul fiind albeer. In fine, astept pareri. http://sendvid.com/0u5s0xlg http://sendvid.com/dq9ghnid Nu e windows xp, ci windows 7 ultimate dat pe modul basic pentru a merge mai bine . Daca mai vreti dovezi, le dau in PM pt ca in alea se vede si numele intreg al celuilalt server si fac reclama dupa. Nu bagati in seama ce se vede mai sus de monitor ( stau la tara :p ) .
  4. Un general, căpitan , cineva? @[esu.familia]mitzy @Buzz. @rullz #DBPN @DjAndy @The.Extreme @albeer. @[esu.familia]Frankie
  5. Nickname: c0rgzLink cerere unban: http://www.rss-ro.com/unbans.php?view=45401Motivul pentru care crezi ca esti nedreptatit: Vreau sa stiu de ce am primit respins la cererea mea de un ban, daca voi vedeti aimbot inseamna ca ori v ati grabit fara sa analizati complet fiecare detaliu desi nu stiu ce nu e asa de clar, ori ca ati fost asa de egoisti incat i ati dat respins doar sa scapati de ea sa nu se ia unu superior de voi ca sunteti inactivi sau ceva. E normal sa mai gresesti, nu i nimic, dar vreau un raspuns pentru treaba asta. Deci chiar insist sa va dau teamviewer sau supremo ca nu stau eu asa de mult timp aiurea..
  6. Gluma asta am auzit-o pretutindeni.. E cam sărată.
  7. S-a întâlnit desteptul cu prostul care acela esti tu. Vezi, colo e gay, sper să nu fii si tu . (nu căuta motiv de ceartă).
  8. Pentru toti care se simt smekeri :-D
  9. Nume:GunN De ce iti doresti moderator?:Am experientă în asa ceva si v-as putea ajuta dacă voi îmi dati acordul.
  10. @RuNix Mai pune slot-uri. https://imgur.com/a/sTocN
×
×
  • Create New...