Jump to content

xreaL

Members
 • Content count

  712
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

xreaL last won the day on June 24 2019

xreaL had the most liked content!

Community Reputation

839 Excellent

About xreaL

 • Rank
  Maniac Member

Contact Methods

 • Yahoo
  no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  nu

Recent Profile Visitors

3,581 profile views
 1. xreaL

  United Pirates Castle vs Thug 4 Life (1vs1)

  GG, hai ca pun si eu un video diseara cu ocazia asta Primul gwar nu l-ai pus ca a fost prea macel
 2. xreaL

  Sugestie AKA

  Dar de ce sa nu existe o astfel de comanda pentru toti jucatorii? Poate vrem si noi sa stim daca jucam cu muppeti de-astia undercoveri.
 3. Ce-mi place de astia care apar peste noapte si bat ei pe toata lumea. Hai ca jucam si pe lagshot prietene, iti garantez ca in 10 minute o sa fugi inapoi pe rss.
 4. Uita-te sa vezi intai cum scrii tu inainte sa zici de altii ca sunt frustrati. Nu demonstrezi nimic daca filmezi, nu esti nici primul nici ultimul care filmeaza cu coduri. Sa nu mai zic ca ai si autoswitch, dar astia nici nu stiu ce-i ala. Dar nu o sa-mi mai bat capul acum sa demonstrez ceva pentru ca imi pierd timpul, pur si simplu. Eu sunt zero absolut la acest joc dar tu ai jucat doar rss. Fie cum zici tu. By the way, de ce mă întrebi dacă lucrez în construcții, vrei să ridic un monument în cinstea prostiei tale?
 5. Data viitoare cand ne vedem pe server. Cu sampcac instalat. Si poate nu joci undercover...si asa tot anonim esti. Imi pierd timpul aici incercand sa conving jucatori de rw si minigun ca unu are coduri. Pe o comunitate normala la cap iti luai demult ban.
 6. xreaL

  36 seconds of /prodm

  Aloo, ba, e la inceput baiatu, ce comentati asa. Oricum astia care ati comentat mai sus sunteti pielea...
 7. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: xreaL Numele reclamantului: BOT_George Motivul reclamatiei: slide.cs/fastwalk. Hai ca redeschid reclamatia si revin cu video-ul promis in care va prezint in paralel gameplay-ul meu si cel al celuilalt individ, sa vedeti si sa-mi explicati cum, asa curat fiind el, patineaza mereu cu acea viteza cand face litefoot-ul. Din perspectiva lui nu se vede, dar din a mea da. Lag? Nu cred, nici eu, nici el nu avem lag, iar daca era ceva de la host resimteam amandoi lagul. Iar eu nu patinez, adica nu fac acel slide jegos (patinaj), NICI MACAR O SINGURA DATA. Explicati-mi voi, expertii lui peste, admini, capitani, generali si care mai vreti cum este asta posibil. Dovezi:
 8. xreaL

  Trei GWAR-uri vs T4L(ofticat)

  Nu te opreste nimeni sa instalezi samcac-ul, doar l-ai vazut la mine. Dar na, unii dintre noi nu jucam doar rss.
 9. xreaL

  Trei GWAR-uri vs T4L(ofticat)

  Stai linistit, ca gameplay-ul tau nu e curat. Te verific eu intr-o zi, cand oi avea si timp.
 10. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:xreaL Numele reclamantului:r0iutzMEOW Motivul reclamatiei:anti-death + aimbot. Nu stiu daca asa se numeste primul cheat dar adminii nu au absolut nicio scuza pentru a nu se ocupa de el. Dovezi:
 11. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:xreaL Numele reclamantului:BOT_George Motivul reclamatiei:[aimbot/slide.cs/fastwalk] Am si alte dovezi, dar asta mi se pare de ajuns. Nu mai stau sa editez si sa tai din video, va uitati voi la tot, ca si asa pe server frecati [Censored] si nu faceti nimic (adminii). Dovezi:
 12. xreaL

  Sugestii Damage Informer

  A mai fost propusa de 1000 de ori, chiar si eu am propus asta acum cativa ani, dar nu mai stiu ce a zis runix de nu s-a pus. pro oricum
 13. xreaL

  footage cu awp

  Nick-ul tau: xreal Numele filmului/pozei: mixed sniper footages II Autorul filmului/pozei: Film/poza: Alte cuvinte: Pe vremea cand il căram in fiecare meci pe @zyph
 14. xreaL

  Doua GWAR-uri vs ESU

  Deci m-ai spart cu exemplul tau (krypton =)) ). Traim in lumi diferite. Adica tu te raportezi strict la rss pentru ca...atata stii. Btw, inainte sa vorbesti de ofticosi uita-te la tastatura ta, si tu si prietenul tau, ca are nevoie de ceva reparatii, cine stie.
×