Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×
Cum sa asociezi contul de pe forum cu server Read more... ×

pulse

Members
 • Content count

  732
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

pulse last won the day on July 30

pulse had the most liked content!

Community Reputation

401 Excellent

About pulse

 • Rank
  ? Very Important Person ?
 • Birthday January 11

Contact Methods

 • Yahoo
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Italy, Rome
 • Nickname
  XVII

Recent Profile Visitors

4,336 profile views
 1. pulse

  Reclamatie AlexqP.) - warn aiurea

  si eu sus n-am spus asta? pic de mentalitate n-ai
 2. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: pulse & siushiNumele Adminului pe RSS: AlexqP.)Motivul reclamatiei: Warn aiureaDovezi: Deci, buna ziua/seara tuturor, eram cu @Blaze si @Siushi si vorbeam intre noi pe VIP Chat, la un momendat Siushi facuse o gluma, asta: Adica mna, a si zis ( no mute ) intentionat pentru ca era o gluma, iar tu cf? dai warn frate? serios? exact, era si o gluma, puteai sa ne dai mute ca sa ne avertizezi ca nu-s ok glume de genu, nu warn direct. Daca nu era o gluma, un warn ar fii fost ok.d Dupa ce a luat warn Siushi, tot din gluma, i-am zis ca l-a [Censored] in cur cu acest warn, iar domnu nostru imi da si mie warn. Care era problema? te-am jignit pe tine? nu prea, glumeam intre noi. Repet, daca nu erau glume, warn-ul ar fii fost corect, pentru ca suntem jucatori vechi, mai ales eu. Dar mna noi glumeam, un mute cu scris "nu mai faceti glume de genu vulgare" ar fii fost mult mai ok. Imi pare rau de reclamatie, dar nu mi se pare corect. Zi/seara faina! @AlexqP.
 3. pulse

  Cum arăți în viața reală .

  http://imgz.ro/success.php?uid=199749 eu aseara cu o gagica
 4. pulse

  pulse gp

  Dovada gpoints: Ziua: 30/07/20
 5. pulse

  Modpack Pulse #2

  Imi cer mii de scuze ca nu am respectat model-ul, dar am vrut sa-mi fac de cap, mii de scuze. Dar am pus tot-ul in asa fel sa se inteleaga bine, sper ca e bine si asa Nume: Pulse Nume mod: Modpack Pulse #2 Face lag?: Nu stiu sincer sa va spun, dar are moduri low, deci nu ar trebuii, dar are 4.67gb, deci creca putin lag face pentru cei care au calculator slab In modpack gasiti: -Masini -Arme -Efecte -Hud -Fonts -Skins -Sunete -Vegetatie -Strazi -Timecyc -Texturi ( extrem de putine ) Modpack-ul in sine are cateva masini buguite, gen masinile care au comanda /TC ( 1 - 2 - 3 ) nu se vede bine customizarea, e buguita. Nu cred ca o sa va dea crash, daca aveti probleme de genu, imi puteti lasa un mesaj pe forum! Toate modurile ( arme - masini - skins - vegetatie - strazi - texturi ) sunt bagate in gta3.img ( cu spark le bag eu ). Imi pare rau ca nu pot sa dau si modurile pe bucati dar am acest modpack de aproape doi ani, si nu stau sa scot toate modurile din gta3.img ca sa le pun gen in modloader, daca va place, imi pare bine, daca nu, treaba voastra, voi stiti ce faceti. Clip video: Download: https://drive.google.com/file/d/168ZMlQl3DooVuCcXs9g6cgoo9CqRbPni/view?usp=sharing
 6. pulse

  Cerere skin arme

  nu le dau, scuze.
 7. pulse

  cerere sunet deagle

  nu se aseamana deloc nush cum sa zic
 8. pulse

  cerere sunet deagle

  Nume: pulse Poză/Video: Ce ai dori din acest(a)poză/video: sunet deagle
 9. pulse

  cum sa zburatz

  ok
 10. Frumos frumos, eu nu am fost asta e
 11. pulse

  NEW /de - /prodm - /mrf - /minigun

  Eu sunt de acord cu o schimbare la mape, dar prodm ul ar fii fain cu pereti din astia mari cum e acum, /de e blana
 12. pulse

  Cum arăți în viața reală .

  http://www.imgz.ro/view.php?id=252560
 13. pulse

  Cerere admin TEMPNAME

  Tu ma faci pe mine codat, si asta imi dovedeste ca nici nu stii ce este aimbot-ul nu ai pic de respect fata da jucatori, te oftici din orice si bla bla bla. Parerea mea e ca a lu Keedyy, joaca cu vip cum si eu joc cu vip, la comportament-ul tau nu ai nevoie de admin, esti mafios.
 14. pulse

  Am o problema cu pc ul

  Da, am mers
×