Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


rough666

Guardians Master
  • Posts

    386
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by rough666

  1. La multi ani si multi bani prieten drag si dulce, te pup ? @OuTlawz.Tweet
  2. nu stiam ca se posteaza si antrenamente aici
  3. tu esti gagica lu' soseta
  4. Te stiu de o grămadă de timp și n ai influențat serverul negativ mereu ai știut cum să te comporți și n ai avut certuri cu nimeni și având în vedere motivul blacklistului chiar e lame . Ai o vârstă, un comportament de milioane și chiar m aș bucura să te reîntorci pe server .
  5. Name: [Don.OuTlawz]rough. Movie/ Photo Name: rafa dă pe frunte Video Link/Picture: Description: @slade, din februarie de cand imi ziceai ca am aim, pt bombardierii care erau smecheri in gwar si nu aveau tupeu sa puna clip, din feb analizez sa nu fie cv suspect in el.. ( am castigat gwar-ul in caz ca va intrebati, cu greu ca nu prea voia sa stea pe loc cand trebuia, nici nu mai jucam cn stie ce.. btw inca ai sa-mi dai aia 10 euro de la pariu ). @slade te pup. Pamflet, tratati-l ca atare.
  6. si pe steam face frate șuste, uite : si dupa ma ia cu scuze sefu, te pup te alea si d'astea. @SOSETA_
  7. multumesc, urmatorul clip o sa fie un Q&A cu blacklisteri si fosti bl-eri, am sa pun un sondaj pe insta cu intrebari, va astept acolo.
  8. apreciati thumbnail-ul, au fost 2 minute chinuite. =))
  9. nu da din casa. daca tot vrei sa-l vezi =)) ( cand jucam mm ) nu merge sa filmez cu ShadowPlay de la faceit Anti-Cheat si daca aprind OBS incep sa curga lacrimile la laptop, asa ca le iau de la demo fazele pe care mi le amintesc =)) sanki, ce nebun esti. vezi ca ma straduiesc pe la lvl 3-4, dar daca-mi tot pica jucatori in echipa ca @SOSETA_ trec eu de lvl 4 cand fac 1mil abonati.
  10. ciao ragazzi, bine v-am gasit la un nou episod de gaming cu minecraft.
  11. Number 1, sanki. ( abia acum am vazut ultimele comentarii =)) )
  12. Rim of the world - film, comedie.
  13. daca e gratis.. cand vrei tu maestre.
  14. l-am facut la graba nu stau sa iau fiecare faza, le iau pe alea de care imi aduc aminte =)) mai mult le fac pt mn, ma uit la toate clipurile mele si ma uit unde par anemic si incerc sa remediez, daca erau numai faze wow.. sa fim seriosi, nu mai stateam sa pun aici clipul si eram la alt nivel in domeniu =))
×
×
  • Create New...