Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

ROUGH.

VIP
 • Content count

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ROUGH. last won the day on November 4 2017

ROUGH. had the most liked content!

Community Reputation

222 Excellent

About ROUGH.

 • Rank
  ⓇⓄⓊⒻ | ??
 • Birthday 07/28/2002

Contact Methods

 • Yahoo
  stancioirafael28@yahoo.com
 • Skype
  rafael.rafa2002

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  -Targu-Jiu
 • Nickname
  [T4L.OuTlawz]ROUGH

Recent Profile Visitors

2,649 profile views
 1. ROUGH.

  nimic interesant

  vei ramane in sufletu nostru.
 2. ROUGH.

  T4L vs UPC | Hypnos.

  Nick-ul tau pe server : [T4L.OuTlawz]ROUGH Nick-ul playerilor din echipa : [T4L.OuTlawz]hareem_ WON / LOST ? : - Gangul advers : upc Scorul final : - Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? : lvpd Link pe site / poze : Alte cuvinte : @[Loyal.p]Hypnos poftim, prietene. Fazele sunt luate din 2 gwar-uri de cate 100 de puncte.
 3. ROUGH.

  LA MULTI ANI LOVINNNN !!!

  Îmi doresc, prietene, ca viața să-ți fie plină de greutăți: pedepsit cu succes, răzbunat cu sinceritate, învățat de prosperitate și sentimente reciproce și împovărat cu cea mai puternică sănătate. Astăzi te-ai născut și poți să-ți pui noi dorințe. Uită-te la viață cu mare pasiune și pierde uneori sentimentul timpului. Nu te opri pe drumul vieții, grăbește-te către scopul tău, iar dacă există un pericol în calea ta, permite-i îngerului să-ți trimită prietenii în ajutor. Prietene, îți doresc mult noroc, în inimă să locuiască fericirea și toate începuturile să fie victorioase, astfel încât în fiecare zi să sărbătorești succesul! Lasă soarele să strălucească deasupra ta, destinul să-ți aducă daruri minunate și experiențele să te învețe că în această viață totul este posibil. Știu că vrei să-ți găsești marea dragoste, să ai o mașină și o casă. Fie ca norocul să meargă cu tine întotdeauna! Să fii fericit nu doar în vise si pe samp, dar și în realitate! Îmi doresc ca orice dificultate să se predea în fața ta. Să ții în mână azi vinul, la televizor să fie difuzat fotbalul, femeia iubită să fie pe canapea și banii să foșnească-n buzunar. Ah da, și să nu mai plece din casa ta optimismul!
 4. ROUGH.

  T4L vs RoA | 2x gwar

  Nick-ul tau pe server : [T4L.OuTlawz]ROUGH Nick-ul playerilor din echipa : - WON / LOST ? : won Gangul advers :RoA Scorul final : 18-6 | 20-7 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? : lvpd Link pe site / poze : Alte cuvinte : gg baieti
 5. ROUGH.

  Reclamatie [T4L.OuTlawz]ROUGH-aimbot

  Ti-l arat frt, da-mi discordu, ma suni, bum, bum, sa fie live.. frumos tot. Nu am nimic de ascuns 😉 Asa daca filmez eu pot face alt folder si da.
 6. ROUGH.

  La multi ani Maiden !!!

  La multi ani, inteleptule.🙏
 7. ROUGH.

  Reclamatie [T4L.OuTlawz]ROUGH-aimbot

  M-am uitat la gwar din perspectiva ta si am adus fazele "incinse" din gwar, ma rog.. cel putin din punctu' meu de vedere, nu avea sens sa aduc 6 min ca tn, din care 30 sec scriai ca mor aimer si mai nu stiu ce, macar daca ziceai si in joc.. eram si putin adormit... poate mai radeam si eu. edit : da-i si tu edit la reclamatie pune ROUGH mare, te rog frumos.
 8. ROUGH.

  Reclamatie [T4L.OuTlawz]ROUGH-aimbot

  Pai da, m-am coborat la nivelu' tau ca asa stateai numa' in spawn si dadeai /leave si pierdeam gp =)), ma uit la ele ( la "dovezile" tale) si daca e nevoie revin cu filmari btw.. puteai zice si tu minutu', secunda.. dar da, e greu. edit: daca observi in ultimu' clip nu dadeam nici macar fast =)) unii zic ca inainte ma rupeau toti ( se simt ei ) si mai sunt 2-3 postate. Revin..
 9. ROUGH.

  Gwar T4L vs UPC won

  gg
 10. ROUGH.

  Cerere in căsătorie PrincessA (nu e o gluma)

  Ma bucur sa particip la acest eveniment, ma simt onorat sa fiu alaturi de voi doi.. si de nasi, casa de piatra dragi prieteni, haideti sa biem ampreuna.
 11. ROUGH.

  Giveaway ~ T4L

  https://imgur.com/ZT3DQrX Seara buna.
 12. ROUGH.

  Gwar 16HP. VS Hypnos+Videoclip

  gg, ai pierdut si ti-ai asumat responsabilitatea, un comportament si un fapt demn de urmat.. fara injuraturi, fara scandal, asa se face, se vede ca te-ai schimbat, iti urez unbl in continuare, spor la joc.
 13. ROUGH.

  CS:GO | rough & 16hp + videoclip

  =))))))))))))
 14. @16HP. #DBPN 😎
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×