Jump to content

gamez.

Members
 • Content count

  307
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

251 Excellent

About gamez.

 • Rank
  Mentor Member

Contact Methods

 • Website URL
  n-am man
 • Skype
  in pm

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Otopeni
 • Interests
  ca imi place
 • Nickname
  gamez

Recent Profile Visitors

6,448 profile views
 1. gamez.

  accepted cerere unblacklist rocky

  pro
 2. Nickname: gfyLink cerere unban: https://www.rss-ro.com/unbans.php?view=50548Motivul pentru care crezi ca esti nedreptatit: pur si simplu am asteptat 3 zile si tot iau respins nu e prima data cand iau ban pe acelasi motiv si acum pe o dovada facuta si din spec am incercat sa demonstrez ca nu joc cu coduri joc de 6 ani numai dm nu ma pricep la altceva am fost si admin acum 2 ani si n am avut nicio reclamatie pe motiv aimbot, acum toti imi sariti in cap
 3. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: SANDWAVEisgirl Numele Adminului pe RSS: ovvy Motivul reclamatiei: Warn acordat aiurea + limbaj inadecvat din partea lui. Dovezi: https://ibb.co/CHkCQQ7 https://ibb.co/3kc90WT https://ibb.co/1RP1bkB https://ibb.co/pXxj3my https://ibb.co/VW8Mt42 https://ibb.co/ZmF5K2r https://ibb.co/RYQ0vtW Vorbeam cu goffy ca am nervi din cauza lui baiatul asta care ma jigneste fara a avea un motiv bun intemeiat. Ma face panarama, imi da si mute pentru ca i-am zis ca ii fac reclamatie, iar apoi ii zic lui goffy ' Am nervi ' ' Din cauza unui uscat ' nu am facut referire la el, dar el s-a simtit si mi-a dat warn, nici macar nu este o jignire. Pot spune si 'prostule' pe chat global, inseamna ca trebuie sa primesc warn ca se simte x,y ? Unde te crezi sa vorbesti ca admin asa? Ai un tupeu fantastic. Daca am luat unblacklist, asta nu inseamna ca trebuie sa accept sa fiu jignit de unul ca tine, mai ales ca mai mult de 18 ani nu ai. Invata in plm sa respecti daca ti-am vorbit frumos, nu sa ma faci panarama, ca nu esti la tine in sat. Iti place sa faci abuz de functie, sa te comporti rebel, insa chestiile astea nu tin. Bkp mi-a zis sa evit certurile, dar daca tu ma jignesti, am dreptul sa-ti fac reclamatie, nu o sa fiu umilit de unul ca tine care nu stie sa respecte.
 4. gamez.

  2v2 vs esu ( clip )

  m8canica Kills: 35, Deaths: 16, Damage: 7372 [mS.13]goFfy Kills: 16, Deaths: 19, Damage: 5526 mersi de c arry boss
 5. Numele pe server : roteramusic Numele jucatorilor din echipa : gaby frtelmeu viatemea Numele jucatorilor din echipa adversa : t4l freak si katana Scorul :60-40 WW / RW : wwww Poze / Video / Link de pe site : https://www.rss-ro.com/logs.php?detailed=2307569 Alte cuvinte :
 6. gamez.

  White Army E "RIP"

  ce faci gabi
 7. gamez.

  Topic cu poze amuzante

  mai ceva ca memeurile de pe junimea pot spune ca m am cacat pe mine de ras
 8. gamez.

  Scuzele mele - Green

  pro frate , parca zici ca v a omorât ăsta sa moară jana da si voi ați face la fel uși de biserici ce suneti
 9. gamez.

  GWAR DL VS CP

  ești bun alx
 10. gamez.

  Nu stiu daca aici trebuie sa fac topicul :)

  buna andrei bosu valorosu
×