Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

Dawin_

Members
 • Content count

  266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dawin_ last won the day on December 12 2016

Dawin_ had the most liked content!

Community Reputation

125 Excellent

About Dawin_

 • Rank
  ★ NiggaZ with Attitudes ★
 • Birthday 12/16/1997

Contact Methods

 • Yahoo
  Nu am.
 • Jabber
  Ce e asta?
 • Skype
  Nu am.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  :localhost
 • Nickname
  Dawin.

Recent Profile Visitors

2,906 profile views
 1. Dawin_

  Propunere /disarmall

  ar trebui scoasa comanda /disarmall si /giveallweapon ! Sunt inutile, m-am saturat ca sa ma tot trezesc in joc cu dildo in mana sau cu grenade.
 2. Dawin_

  Salutare și bine v-am găsit

  Bine ai venit!
 3. Dawin_

  Idea (amour/health all + giveweaponall)

  Prea mult abuz de /giveallweapon, grenade, molotow, etc..
 4. Dawin_

  Problema Money Account

  Jucatorii care posteaza pentru +1 post dar nu ajuta acel user cu un sfat primesc +20 warning point . Nume: Dawin. Problema intampinata: Aveam money cu plus, dar dupa ce am cumparat de la /arme Healt + Armour (2.500$) toti bani mei s-au facut pe minus. Prima data nu am luat in considerare, dar dupa un relog bani apareau pe rosu si tot scadeau in loc sa creasca, nu stiu ce s-a intamplat. Este prima data cand patesc asa ceva. M-a ajutat mitzy cu problema, mi-a setat money 0 iar dupa cu plus.. Poza[Optional]:
 5. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: Dawin. Numele reclamantului: ImTequila Motivul reclamatiei: Limbaj, jigniri, instiga la cearta. Dovezi: https://imgur.com/a/TYx5ItV + Are interdictie de a mai face reclamatii, iar el tot face reclamatii! Doar de o saptamana a primit un-blacklist, iar el tot continua.. N-am nimic cu el personal, doar l-am omorat de 2 ori si face urat. Pentru el +1 Deaths = cancer' Nu l-am jignit, nu i-am zis nimic, doar i-am spus sa se potoleasca, nu i-am facut reclamatie din prima, am zis ca poate na.. se cuminteste, sta si el potolit, dar nu. El tot continua.
 6. Dawin_

  bug /lv

  Nu stiu daca este bug la /lv sau bug la masinile parsonale, eu am patit asta la /ls era o masina personala acolo, si mereu cand ma teleportam in accea locatie exploda. Tind sa cred ca la masinile personal este o problema. Dupa restart sigur se rezolva problema, la mine a doua zi n au mai explodat.. La tine mereu cand intri pe server / zilnic se intampla asta la /lv sau?
 7. Dawin_

  Gangul RSS

  Ideea ta mi se pare gen cum era inainte clan-ul [RSS] PRO din partea mea!
 8. Dawin_

  Sugestie Play music on profile

  suna bine! Ideea ar fii nu orice utilizator sa aiba acces, gen cei care au peste 50 postari sau mai mult.
 9. Dawin_

  Cerere Rank Dawin

  Nume: Dawin Motivul pentru care vrei rank: Sa ajut comunitatea, utilizatori noi de discord 🍻 Ce rank doresti [VIP/GUARDIAN/GUARDIAN MASTER]: VIP Cat de activ o sa fi? : Sunt activ cat de cat pe Discord. (2 sau 3 ore pe zi)
 10. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: Dawin. Numele reclamantului: [hTe]stefancornel Motivul reclamatiei: minigun la /lv Dovezi:
 11. Dawin_

  Sugestie

  Majoritatea folosesc instagram, tiktok, facebook, discord.. nu mai foloseste nimeni Yahoo sau Skype O idee foarte buna!
 12. Dawin_

  New shop signs !

  Nice,
 13. Dawin_

  New MAP /GARENA

  Nice map!
 14. Dawin_

  Revenire

  Bine ai revenit! 💪🍻
×