Jump to content
In legătură cu BAN-UL jucătorilor cu experiență !!! Read more... ×

half.bb#retired

VIP
 • Content count

  398
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

half.bb#retired last won the day on November 1 2019

half.bb#retired had the most liked content!

Community Reputation

197 Excellent

About half.bb#retired

 • Rank
  United Pirates Castle

Contact Methods

 • Yahoo
  a

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  ZEWq23_

Recent Profile Visitors

2,676 profile views
 1. half.bb#retired

  cerere unbl

  contra
 2. half.bb#retired

  Dedicatii For Fun

  da
 3. half.bb#retired

  Sugestie /TOP!

  Contra. UPC este un gang legendar,singurul gang care nu s-a desfiintat niciodata,chiar daca suntem putini,suntem uniti,majoritatea dintre noi am crescut,nu putem sta mereu pe server..si daca o iei logic,majoritatea au crescut,iar cei care mai joaca samp nu au ce face cu viata lor sau sunt copii de 12 ani..Nu zic ca ar fii imposibil sa readucem upc-ul inapoi pe locul 1,ar fii usor sa vorbim toti sa revenim pentru o perioada de timp,si zic contra deoarece stiu ca am putea sa o facem,si nu merita sa desfiintam acum upc-ul pentru ca vreti 5 gang-uri si nu 7,ziceti mersi..mai faceti niste gp.
 4. aia de faceti cbug cu bug-ul din setari,n aveti drept la opinie,nu va mai laudati degeaba ca mirositi a cacao

 5. half.bb#retired

  Intrebare forza horizon 4

  Chestia asta o gasesti peste tot,nu doar la jocuri la orice produs..creator produsului vinde un produs cu 200 iar alt cineva cumpara acel produs si il vinde cu 180,etc Sunt multi care fac chestia asta,e clar ca eu daca vand un joc cu 180 lei iar tu vrei sa vinzi acelasi joc cu 200,nu ti-l cumpara nimeni,asa ca il vinzi cu 179 lei si tot asa In caz de iti cumperi,te astept,lasa mi un mesaj cu numele tau . Daca vrei sa aduca ceva in plus trebuie sa fie gold edition sau ceva de genu.. ( si alea iti dau bani sau masini daca nu ma insel ) sau mai sunt de alea gen event lego sau mapa pe furtuna,daca stii ce zic,iti las un link. https://www.g2a.com/ro-ro/forza-horizon-4-lego-speed-champions-xbox-live-xbox-one-key-global-i10000189408001?aid=12300823&___currency=RON&er=2db59a0ff6368b721ba5fac790af18a2&___language=en-gb&adid=RO-SN-Smart-Shopping-All&id=14&gclsrc=ds&gclsrc=ds Dar in nici-un caz nu costa cat costa pe microsoft.. cu 200 lei gasesti cu tot cu event-ul asta.
 6. half.bb#retired

  Intrebare forza horizon 4

  Si eu il am,si l-am cumparat de pe g2a,nu este nici-o diferenta,si chiar mai ieftin ca pe emag.. Diferenta depinde,sunt unele cu key global, key usa,key europa..daca vreti sa te joci cu toata lumea,iti recomand key global,iti las un link mai jos,si este sigur..Diferenta dintre ce am eu si ce este pe microsoft store,nu este. https://www.g2a.com/ro-ro/forza-horizon-4-standard-edition-xbox-one-windows-10-key-global-i10000156553001?aid=12319653&___currency=RON&er=c79ee01f2eaf00ca08ca74a652f6991f&___language=en-gb&adid=RO-SN-Smart-Shopping-All&id=14&gclsrc=ds&gclsrc=ds
 7. half.bb#retired

  salutare baietii

  Salut,nu stiu daca ne cunoastem.
 8. half.bb#retired

  cerere unblacklist, kies.

  te astept pe server, pro
 9. half.bb#retired

  Sugestie AKA

  pro
 10. half.bb#retired

  SIMPLY vs REMYX

  - remyx,a incercat sa o lase asa,provocat si de simply - simply,am auzit ca gagica ta ii mai barbat ca tine. - alex ala,pupincurist " tu ai vazut cum arata sucre ? iti rupe oasele " Sucre:
 11. half.bb#retired

  Sugestii Damage Informer

  Nume pe server: Codera.cusidid Idee/Sugestie: Damage Informer, like here: __________________________________________________________________________ Add poll pro
 12. half.bb#retired

  Cum arăți în viața reală .

  Glumesc
 13. half.bb#retired

  Cum arăți în viața reală .

  Lol,am crezut ca i alta persoana
 14. half.bb#retired

  Record Gang Member. #1

  Nu stiu ce sa zic,parca cand erau 500 playeri,ekt-ul avea mult mai multi... On..la cati playeri sunt si ce vremuri sunt,este mai bine decat super.
×