Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


th3b3st

Guardians Master
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by th3b3st

  1. lasă montajul, pune filmările cap coada
  2. th3b3st

    gwar

    dam și cu tine bunlagiule doar dacă joci și tu fără coduri ?
  3. th3b3st

    gwar

    Nick-ul tau pe server : [g]th3b3st Nick-ul playerilor din echipa : greenland WON / LOST ? : won Gangul advers : dl Scorul final : 4-1 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? : lv Link pe site / poze : Alte cuvinte : gg @greenlandisicereiertare
  4. Momentan respins, consider ca e prea devreme de outlawz. Ai abia 100 ore, revino cu alta cerere peste ceva timp.
  5. îți dau pro, dar sper sa nu regret
  6. Nick-ul tau pe server : [g]th3b3st Nick-ul playerilor din echipa : - WON / LOST ? : won Gangul advers : hte Scorul final : 20-4 Mapa in care s-a desfasurat gang-war-ul ? : lv Link pe site / poze : Alte cuvinte :
  7. voi lasa aici un mic filmulet, sa se atraga va rog atentia la cateva chestii la inceput zice ca porneste filmarea si e bata, abia da cate un hit, dupa o perioada de timp, deja le nimereste asa cum o face in video lui alpacino daca ai filmarea de atunci, as vrea sa vad si eu faza de la 5:30. PS am jucat pe acel cont doar pentru aceasta filmare, si pentru orice neclaritate se pot verifica log-urile( filmarea e la /garena, de asta eram in alt gang)
  8. contra, niciodată nu îți va mai veni mintea la cap
  9. Din prima poza se vede clar ca eu abia am intrat pe server, iar tu aveai chef de glume proaste prin care sa ma provoci la cearta, ca respectiv sa imi faci reclamatie. https://prnt.sc/h5fjk2qVfy52 Apoi vazand ca eu nu zic nimic tu ai continuat pana ti-am dat warn https://prnt.sc/MaNcFxuzedfw Iar dupa ce ti-am dat warn tot nu te-ai potolit, si te-am avertizat, daca continui, iti dau ban. https://prnt.sc/XprrIyRm6NmL Nu cred ca trebuie sa te avertizez eu ca iti dau warn, cred ca ar trebui sa fii tu destul de constient ca daca continui iei warn, nu sunt eu de vine ca ai IQ sub 40, imi pare rau pentru tine.
  10. La aceasta reclamatie nici nu stiu daca mai are rost sa raspund, odata ce nu te-a afectat pe tine in mod direct ce-am zis, nu ai de ce sa faci reclamtie, daca Yuri avea sa fie ofensat, putea face el o reclamatie, simplu. Nu te mai baga tu in seama atat, stai in banca ta.
  11. Cred ca se vede totul destul de clar din aceste faze I se vede aimbotul de la o posta cum trage in pereți și da hit Propun blacklist!
  12. pune video daca e, iti bubuie pc-u de la coduri si tu te dai mare =)))))
  13. pro, cred ca vei fi un capitan bun
  14. Crezi ca daca injuri si iesi de pe server nu te mai prind ? ?
  15. Nickname: El3ktrozZ Topic: Motivul: Asa ma exprim eu, nu e neaparat ca am tupeu, dar ca ma simt luat peste peste picior, mai ales atunci cand stiu ca am dreptate.Si totusi consider ca nu merit 25 awp, pentru ca nu am fost toxic, am spus lucrurilor pe nume.
  16. Nu te baga unde nu e treaba ta, daca i-am dat ban inseamna ca am si dovezi.
×
×
  • Create New...