Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


R. Bartleh Cummings

Members
  • Posts

    404
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

Posts posted by R. Bartleh Cummings

  1. Faza cu țeapa de 119 gems dată lui [cP.elite]SeBBy am s-o rezolv eu. Am -i dau eu vipul meu gold permanent lui SeBBy deoarece el oricum se chinuia -și strângă gemsul pentru vip gold permanent. Dacă a mai dat țepe cu status , gen.. ore, stunt etc, dați-mi un mesaj și le returnez eu statusul la toți.

    • Like 5
  2. În momentul când tu filmai acel video, în localitatea Udați-Mânzu se năștea acel om teribil care în zilele noastre încă mai amenință pe toată lumea cu bătaia pe server.

    • Haha 5
  3. 14 minutes ago, addywellplayed said:

    Nume: addywp
    Link: 


    Salut @R. Bartleh Cummings, eu am stat si m-am gandit putin in afara cutiei, sa zic asa. Noi avem /speed si /vup cu un motiv pe server asa ca am decis sa folosesc toate cunostintele mele in samp si resursele severului si sa realizez imposibilul. Tin sa mentionez, orice player poate folosi aceasta metoda.

     

    Ai trișat, frate. Nu am cum -ți accept clipurile și nici LaFleur nu ți le va accepta.

    Și eu m-am gândit este posibilă faza cu rampa. Dacă ți- accepta clipurile astea două și ți- da cele 100 de gems ar însemna sunt un idiot și nu ar fi corect pentru cei care chiar acum pe server se chinuie facă cele două stunt-uri. Până acum doar unul singur a reușit facă /sss 23 iar în momentul ăsta se chinuie la /sss 25 ...

    Eu chiar îmi doresc ca cineva facă cele două stunt-uri pentru a completa lista mea, tocmai de asta dau 100 gems din gemsul meu. Așa cu rampă nu e corect. Repet, eu nu am nevoie de premiul ăla de 350 de gems. Vreau doar ajut jucătorii. Cine îmi va oferi gems la sfârșitul eventului, nu o facă! Nu am nevoie, faceți mega-events cu ei pe server, sau dați-i premiul altui jucător care va completa toate /sss 

    • Like 1
  4. 1 hour ago, SauroN. said:

    Ma gandesc bravo Roby Destept mare esti tu as mai vrea o dovada te rog multumesc anticipat

     

    În video lui Roby se arată clar ai silent în plm. Ai vreun video în care poți dovedi nu ai /aimka sau nu ca știu dacă te banez 150 când te văd. Mai lasă figurile astea.

    • Like 1
  5. Asta-i ăla care te face ,,ez'' când te omoară cu aimul...

    De curând i-a expirat banul de 150 de zile luat tot pentru aimbot; în prima zi când a revenit mi s-a părut și mie trage ciudat și i-am spus -l scoată. Reacția lui ,,Nu mai joc cu aimbot'' ... păi logic nu, ăsta e silent aimbot toată ziua, ai evoluat :))

  6. 8 minutes ago, CEAPUC)._ said:

    cum se face ca m am batut cu toti oameni de pe server si numai tu mai prins

    Propun adminilor te baneze doar 50 de zile dacă recunoști nu poți juca fără coduri. 

    ,,Greşeala recunoscută este pe jumătate iertată.''

  7. Nume: RockeruL

    Link:

    Pentru jucătorii noi. Din păcate /sss 23 și /sss 25 sunt imposibil de făcut chiar și pentru mine. Oferă premiul celui care poate face cele două stunt-uri, eu nu am nevoie de gems. Have fun!

    • Like 4
×
×
  • Create New...