Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


R. Bartleh Cummings

Members
  • Posts

    404
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

Everything posted by R. Bartleh Cummings

  1. Azi am pus pe gratar un macrou, mama, ce bun e
  2. Fabian nu are aimbot, dar are minigun băgat în țeava de la deagle, de aia trage așa.
  3. Faza cu țeapa de 119 gems dată lui [cP.elite]SeBBy am s-o rezolv eu. Am să-i dau eu vipul meu gold permanent lui SeBBy deoarece el oricum se chinuia să-și strângă gemsul pentru vip gold permanent. Dacă a mai dat țepe cu status , gen.. ore, stunt etc, dați-mi un mesaj și le returnez eu statusul la toți.
  4. În momentul când tu filmai acel video, în localitatea Udați-Mânzu se năștea acel om teribil care în zilele noastre încă mai amenință pe toată lumea cu bătaia pe server.
  5. Ți-a dat barba... te fac model, tinere!
  6. Nume: RockeruL Numele Filmului: Când ownerul principal și cel secundar se iau la ceartă Link Video: Descriere: O altă parodie. Asta este puțin mai vulgară, nu avea sens altfel. Cine s-a scăpat pe el, să dea drumul la TV, încă sunt desene pe Minimax. ?
  7. @RuNix resetează-mi like-urile la 0 în topul global ca să ies iar pe 1.
  8. Da, dar partea a 2-a ar însemna că îmi dau drumul la imaginație, ceea ce ar însemna că ar fi interzis sub 18 ani. ?
  9. Nah, ăsta e nimic bro... edit făcut la un pahar de vin, stai să vezi ce urmează!!! ? Mi-e că îmi iau blacklist dacă îmi pun eu mintea la încercare pe forumul ăsta. Cine știe cine se simte...
  10. Nume: RockeruL Numele Filmului: Când cel pe care l-ai înjurat pe RSS vine peste tine acasă... Link Video: Descriere: Parodie! Cine nu are umor, să se urce pe morcovul ăsta ? și să-i dea drumul de aici până nu-i dau eu omor.
  11. Nume: RockeruL Numele Filmului: Când doi dușmani de pe server se iau la ceartă pe live Link Video: Descriere: Parodie. Bineînțeles că pistolul este întotdeauna unul de 50 lei luat de pe emag sau din bâlci.
  12. Lăsați mă băiatul sa-și cumpere admin! Indiferent ce a făcut în trecut, s-a schimbat, nu e toxic... este unul dintre cei mai cool jucători în momentul ăsta.
  13. Și-a instalat s0beit deoarece îi place cum apare kill listul, răutăcioșilor
  14. Ai trișat, frate. Nu am cum să-ți accept clipurile și nici LaFleur nu ți le va accepta. Și eu m-am gândit că este posibilă faza cu rampa. Dacă ți-aș accepta clipurile astea două și ți-aș da cele 100 de gems ar însemna că sunt un idiot și nu ar fi corect pentru cei care chiar acum pe server se chinuie să facă cele două stunt-uri. Până acum doar unul singur a reușit să facă /sss 23 iar în momentul ăsta se chinuie la /sss 25 ... Eu chiar îmi doresc ca cineva să facă cele două stunt-uri pentru a completa lista mea, tocmai de asta dau 100 gems din gemsul meu. Așa cu rampă nu e corect. Repet, eu nu am nevoie de premiul ăla de 350 de gems. Vreau doar să ajut jucătorii. Cine îmi va oferi gems la sfârșitul eventului, să nu o facă! Nu am nevoie, faceți mega-events cu ei pe server, sau dați-i premiul altui jucător care va completa toate /sss
  15. Cine îl vede ban 150 by RockeruL Nu stau la discuții.
  16. În video lui Roby se arată clar că ai silent în plm. Ai vreun video în care poți dovedi că nu ai /aimka sau nu ca să știu dacă te banez 150 când te văd. Mai lasă figurile astea.
  17. Asta-i ăla care te face ,,ez'' când te omoară cu aimul... De curând i-a expirat banul de 150 de zile luat tot pentru aimbot; în prima zi când a revenit mi s-a părut și mie că trage ciudat și i-am spus să-l scoată. Reacția lui ,,Nu mai joc cu aimbot'' ... păi logic că nu, ăsta e silent aimbot toată ziua, ai evoluat
  18. Propun adminilor să te baneze doar 50 de zile dacă recunoști că nu poți juca fără coduri. ,,Greşeala recunoscută este pe jumătate iertată.''
  19. Nume: RockeruL Link: Pentru jucătorii noi. Din păcate /sss 23 și /sss 25 sunt imposibil de făcut chiar și pentru mine. Oferă premiul celui care poate face cele două stunt-uri, eu nu am nevoie de gems. Have fun!
  20. Nu ai șanse la admin momentan. Sincer eu cred că nu ești pregătit pentru a avea admin... dar dacă tu îți dorești cu adevărat, îl poți cumpăra direct din shop cu 200 gems fără a cere voia cuiva.
  21. Cam mare coincidența... IP-ul începe la amândoi cu 82.77 iar iplocation.net va arată aceleași detalii. Nu cumva sunteți frați?
  22. Ai jucat atâta timp undercover și cu cheats și acum vrei să ți se mai dea o șansă? Rămâi la biscuiții tăi.
×
×
  • Create New...