Jump to content

♥Kendra♥

Guardian
 • Content count

  684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

♥Kendra♥ last won the day on May 3 2018

♥Kendra♥ had the most liked content!

Community Reputation

854 Excellent

About ♥Kendra♥

 • Rank
  💕
 • Birthday 01/19/2000

Contact Methods

 • AIM
  nu
 • MSN
  nu
 • Website URL
  http://nu
 • ICQ
  nu
 • Yahoo
  nu
 • Jabber
  nu
 • Skype
  nu

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  ℬucureşti
 • Nickname
  Kendra_

Recent Profile Visitors

11,072 profile views
 1. ♥Kendra♥

  La multi ani DROP🥳

  La multi ani!
 2. ♥Kendra♥

  La mulți ani DjAndy

  La multi ani! Succes si multa sanatate!
 3. ♥Kendra♥

  O mica sugestie

  Eu as zice sa aiba voie sa isi spuna o parere doar adminii, exact ca pe forum la sectiunea reclamatii jucatori. Deci 50/50
 4. ♥Kendra♥

  COFFIN MEME

 5. ♥Kendra♥

  Cerere admin LaFleur

  Avand in vedere ca esti vechi pe comunitate, ai experienta si te stiu de ceva vreme din t4l, o sa-ti dau pro. Sper sa te descurci cu functia din toate punctele de vedere, inclusiv al comportamentului. Aici tu stii daca ai cv de modificat
 6. ♥Kendra♥

  La multi ani dokyo

  La multi ani!
 7. ♥Kendra♥

  Vreau sa mai joc in continuare !

  Pai in primul rand, eu nu vorbeam de furare propriu-zisa. Daca atat iti este nivelul sa intelegi, n-am ce sa mai zic. Si in legatura cu update-urile si adminii, pe bune? Nu zic ca nu se ocupa, dar nu sunt cei mai straluciti Poate acum nu, dar mai incolo sigur vei realiza ca acolo e complet boring iar adminii unii sunt mai prosti si decat aici. Pana la urma, fiecare joaca unde ii place iar fiecare vede lucrurile altfel. Iar parerea ta puteai pur si simplu sa o tii pentru tine pentru ca chiar nu ne intereseaza faptul ca iti place sistemul de acolo.
 8. ♥Kendra♥

  Vreau sa mai joc in continuare !

  Sincer mie chiar imi pare foarte rau, dar nu atat de rau pe cat imi este ciuda, pentru ca niste rahate de servere de tip rpg au sute de jucatori si o gramada de donatii.. Pentru ce ? Serverele alea seamana intre ele iar playerii efectiv nu realizeaza cat de plictisitor este, unii nici n-au auzit de rss. Pai daca ar fi la noi 800 de playeri ar fi super super frumos. Sunt aici de ani de zile, chiar daca am mai avut si mici perioade de inactivitate, dar inca sunt. Ca si voi, am crescut si eu si nu mai am mult timp liber, dar niciodata nu-mi pot uita jocul online preferat al copilariei, astfel incat atunci cand intru pe server o fac din drag. Si da, chiar imi este ciuda din acest punct de vedere, ca sunt generatii noi de copii care tin serverele acelea naspa in picioare iar rss-ul e uitat. Evident ca am intampinat si eu mici probleme in toata istoria mea pe rss, am intalnit persoane ratate, pline de ura, am intalnit o gramada de tipologii de oameni, dar niciodata n-am regretat faptul ca am continuat sa joc aici, pentru ca toate aceste persoane de care zic au fost astupate de adevarate prietenii si playeri cu care mi-a fost placere sa vorbesc. Iar dintre toate serverele care ne fura noua playerii, pot zice clar ca alt server de sa-mp ca si acesta de frumos si bine gandit nu exista. De acum incolo exista doar doua variante, ori ne revenim, ori ne ducem.. Asta depinde doar de noi.
 9. ♥Kendra♥

  La multi ani incred!

  Lasssss Multisssss Anisssssssss s s s s
 10. ♥Kendra♥

  "Legedenele" de pe RSS sa dea un click

  Iti tin minte nickname-ul, la fel cum am memorat vizual multi playeri, fara sa interactionez cu ei.
 11. ♥Kendra♥

  Sugestie /spectators

  Una dintre putinele sugestii bune pe care le-am vazut in ultimii doi ani, pro.
 12. ♥Kendra♥

  Scoaterea acestor lucruri

  Totul pana la /respect , adica stai asa, daca isi face unu cont random doar ca sa umple pe cineva de -1 ? Tu gandesti putin ? Hai, cu celelalte lucruri sa zicem ca sunt partial de acord sau cel putin nu ma bag, dar in continuare nu vreau ca playerii noi sa poata da /respect, din motivul de mai sus.
 13. ♥Kendra♥

  SUGESTIE : REINTRODUCEREA DRUJBEI ?

  Pai sa zicem ca tu (nefiind admin) incerci sa capturezi, stai in checkpoint si vine cineva si te taie cu drujba, sa faci poza imediat si sa rogi un admin sa ii dea ban/faci reclamatie pe forum.
 14. ♥Kendra♥

  SUGESTIE : REINTRODUCEREA DRUJBEI ?

  Eu zic sa se reintroduca drujba DAR sa se dea ban 1 day daca o folosesti in timpul capturarii, aceasta fiind permisa pe teritoriile de gang cand nu este atac si in freeroam.
×