Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


The.Extreme

Legend
  • Posts

    1,487
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    74

The.Extreme last won the day on January 8 2020

The.Extreme had the most liked content!

About The.Extreme

  • Birthday 02/25/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Statul Washington
  • Nickname
    The.Extreme

Recent Profile Visitors

74,665 profile views

The.Extreme's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator

Recent Badges

3.3k

Reputation

  1. La multi ani Alinutule! Iti urez succes in tot ce ti-ai propus si mult noroc in viata, numai bune!
  2. E ciudat sa zici ca nu o sa te atingi de dm niciodata daca asta inseamna ca o sa primesti capitan. E greu sa ignori dm-ul cand e o parte foarte mare din ce fac playerii pe server zi de zi. Plus, cum o sa ii prinzi pe cei care folosesc coduri daca tu nu te implici in dm? O sa dai ban doar pentru sob si fly hack? Cateodata trebuie sa vezi cu ochii tai la dm ca sa iti dai seama daca chiar ii aim sau nu, sa dau un exemplu. Cat despre reclamatia pentru lag.cs, e intradevar nasoala, si cu siguranta parea ca ai ceva, dar pana la urma, eu cand jucam luam mult mai putine hit-uri ca tine. Da, aveam ping-ul mai mare dar in acelasi timp nici eu nu dadeam hit altora, so era ceva gen fair play. Aia a fost doar puterea playerilor in a da jos pe cineva din staff, in mare parte fiind din ura. Daca era sa decida staff-ul mare, multi din cate stiu au zis ca nu era nimic. Ce poti sa faci ca sa nu se intample ceva de genu iarasi e sa nu te implici la fel de mult in dm, cum face DjAndy. El face dm de pasti sau de craciun :)))) Cazul tau mi-a fost mie exemplu si de asta nu m-am implicat la fel de mult in dm dupa ce am luat eu capitan, ca stiam ca o sa primesc si eu o reclamatie de genu odata si odata, si la mine arata mult mai suspicios. Eu care debea stiu sa instalez gta-ul de pe filelist as fi pierdut rank-ul pentru ceva ce nici nu stiu unde il gasesc. Tu poti face la fel, si crede-ma, e foarte usor viata pe server daca nu te lupti cu hateri din alte ganguri sau reclamatii pentru lag.cs, lag switch etc. Daca iei rank-ul inapoi, nu deveni si tu un al doilea addywp, chrisstian sau altii care au primit rank-ul si au disparut de pe server de nu mai aude nimeni de ei.
  3. Pe viitor ca sa stii bkp... nu mai lua in considerare reclamatii de la cei care nu sunt implicati. Daca Soseta avea ceva impotriva cu /unjail dat de bouncerul atunci facea el reclamatie, maiden nu avea de ce sa isi bage nasul. Reclamatia e clar facuta din ura. Cat despre vorba ca “nu esti implicat in reclamatie, nu lasa reply”, nu o folositi cum trebuie. Soseta e cel care a dat jail, daca tu ai facut reclamatie pentru el, nu conteaza, el e practic implicat. Nu merita hide, nu merita nimic. Da, putea sa dea dovezile lui bouncerul usor, dar nu cred ca a stricat daca a lasat un comment sa clarifice situatia. Regula aia se aplica aici pentru tine maiden. Contestatia era facuta catre bkp, tu ti-ai facut treaba si ai facut reclamatie, nu aveai de ce sa vii sa mai lasi un comment cu alta poza, ca sa confuzi lumea si mai mult. bkp, eu zic sa scoti awp-urile, sau daca un capitan/general crede altfel, n-aveti decat, dar eu va zic ce e mai bine daca vreti sa tineti comunitatea buna si sa eliminati ura asta care se vede de la 10km intre voi. bouncerul, nustiu daca ai facut asta sau nu, dar data viitoare intreaba si tu “de cea primit jail?” inainte sa iei o decizie de genu. Clarifica situatia si luati o decizie impreuna, e cel mai bine.
  4. Sup fool, what have you been up to?
  5. Happy Birthday bro hope you had a great one! Stay chill and have fun!
  6. Pana la urma, puteti da pm unui capitan/general? Eventual va zice parerea daca se merita reclamatie sau nu, sau chiar va zice sa ii dati ban? Gen, nu e absolut nimic rau cu regula asta noua, decat faptul ca risti ca playerul sa incerce sa fuga. Sunt ip-uri, email-uri, si log-uri care le pot urmari cei cu rank mai mare, deci greu sa scape cu tot statusul. Si in ultimul rand, tot sta cu ban 300 daca e prins.
  7. Am ras atat de tare la gluma aia incat nu mai stiu cum sa iau o decizie corecta. Lock.
  8. +1 warn la guardian ca te bagi ca musca-n lapte. Nu te vad capitan/general, nici acum si nici in viitor, deci stai cuminte. Decat sa-ti dea ban pe site 7 zile unde te durea fix in crapatura, mai bine te sanctioneaza pe server ca sa-ti pese data viitoare nu te-a sanctionat pentru nume, ci pentru comportamentul tau. Ma bucur ca arati ca nu te-ai schimbat deloc de cand ai luat blacklist. Lock.
  9. Toate astea au fost decizii facute de persoana care a decis sa te sanctioneze in felul asta doar ca eu sau runix sa nu-ti dam blacklist. Runix stie. Scuze ca eu sunt cel care le face, doar nu vrei sa afli cine naiba te apara de blacklist nu? “Un an pana la urmatoarea cerere.” Cerere inseamna cerere, nu 200 de gems de la prieteni. Te rog stai cuminte, respecta regulile si nu mai fa pe nevinovatul. Ai grija, persoana cutare mai are putin si imi da voie sa-ti dau blacklist. Treaba ta ce faci de acum incolo. Lock, daca vrei cumpara-ti vip inapoi, guardian sau admin nu ai voie.
  10. Unlocked. ”primeste BAN” nu si topic sters. +1 Adv la guardian, fii mai atent data viitoare. Cat despre NiKE, nustiu ce cauta cu admin. Fost blacklister. Demoted. Lock.
  11. N-ai poza de pe server = nu primesti unban. Lock.
  12. Dovezile vin de la un blacklister, deci nu se iau in considerare. Andrew... iti zic de pe acum ca nu te vad bine in viitor. Lock.
×
×
  • Create New...