Jump to content

SHAHMEN

Captain
 • Content count

  1,134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

SHAHMEN last won the day on September 2

SHAHMEN had the most liked content!

Community Reputation

2,446 Excellent

About SHAHMEN

 • Rank
  BE A LEGEND
 • Birthday 06/15/1997

Contact Methods

 • Website URL
  A
 • Skype
  N

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Los Angeles
 • Nickname
  SHAHMEN

Recent Profile Visitors

21,354 profile views
 1. Nu stiam ca Mos Craciun poarta ochelari.. credeam ca e un mit..
 2. SHAHMEN

  Reclamatie [T4L.OuTlawz]arzeN_ [ Lag.cs ]

  Cine-l prinde 150 de zile ban, daca-l banez eu, o sa dau edit.
 3. SHAHMEN

  Reclamatie [GSF.Legend]Caddy Limbaj]

  Limbaj de fost admin level 5 si de 3 ori. Ban 2 zile cine-l prinde, daca am sa-l prind eu, am sa dau edit.
 4. SHAHMEN

  Reclamatie [RoA.Gods]AdYtZa. [Ban Aiurea]

  Cu toate ca nu-mi place sa sanctionez, ci sa va invat lectii de care aveti nevoie ca pe viitor sa nu mai gresiti, in cazul asta e ban-ul dat mai mult din frustrare Adyza.Inteleg ca te-a deranjat faptul ca parea undercover, insa e datoria ta ca admin sa cauti cine este, sa descoperi cine poate fii de joaca asa bine. De data asta te-ai ars, data viitoare fii mai atent si incearca sa actionezi cu dovezi mai clare. 2 • /mute, /warn, /ban, /jail, /spawn, /announce, /screen dat aiurea (sau orice alta comanda folosita aiurea ex: /unmunte /unjail) - 10 - 25 Admin Warning Points ( necesita cerere un-ban acceptata ) 10 awp Lock.
 5. SHAHMEN

  rejected Cerere unblacklist - [hte.legacy]g0d_

  Ai 24 de ore sa faci o cerere lunga, sa spui exact ce ai făcut, care sunt intenție tale de a reveni.Altfel ești respins frate.Nu veni cu lalele și 2 surcele să primești accept.Or faci ceva, or mai bine spune-mi de pe acum, sa îți pot închide cererea asta de nici 2 bani.
 6. SHAHMEN

  Reclamatie ground mute aiurea

  Pe bune acum.Ground, el nu vorbea cu tine și te-ai amestecat în convorbirea lui văzând ca glumești și ca faci o gluma pe seama lui, a zis ca ar fi ok să glumească cu tine, iar când ai zis că ești șeful lui, a zis ca tu ești un nimic, în gluma frate.Nu înțeleg cum te poți ofensa pentru o chestie atât de banala, pe bune acum. Oricum, mute-ul a fost dat pentru că te-ai simțit ofensat.Data viitoare nu ti-o mai cauta la glume cu playerii, iar când fac o gluma care nici măcar nu era o jignire, nu mai sancționa.Să zicem că de data asta trecem cu vederea, dar ai o vârstă ground.Data viitoare Dario, nu ti-o mai lua la glume cu grund, acum știi că nu îți permite nimic. Lock.
 7. SHAHMEN

  La multi ani DjAndy!!!

  La mulți ani DjAndy !
 8. SHAHMEN

  R.I.P. inStinCt !

  Dumnezeu să-l ierte !
 9. SHAHMEN

  La multi ani, DREAMZ!

  La mulți ani !
 10. SHAHMEN

  Contestatie SHAHMEN

  Am facut o dovada chiar mai buna decat cea anterioara @parfumul_tau . Eu ma bucur cand oamenii isi doresc dreptul la dreptate.Nu am treaba cand primesc contestatii.Imi place ca asa putem rezolva orice problema. Am reprodus faza si din contra, e chiar mai buna asta pentru ca o sa vezi ca in stun, eu tin tinta numai pe capul lui, iar cand revine acel triunghi verde, poti vedea foarte clar ca pe capul lui il aveam in timpul stun-ului, exact ca si Slayer.Cat la final ,poti vedea cum camera se duce putin dupa Slayer, deoarece eu tineam tinta pe el, inainte sa mor. Da, vei zice cum este posibil sa fie o diferenta intre Self busted de aimbot si asta.Diferenta o face miscarea de rotatie a camerei.Uita-te la Nike cat de rapid si mult s-a miscat camera sau mai ales la SANDWAVE si uita-te la Slayer sau aici la mine in dovada.Dureaza extrem de putin, cat sa se scoata automat tinta care era fixata de tine ca si player.Pe cand la cei care-si dau self busted, dureaza mult mai mult, iar camera are o miscare mult mai lunga. REPRODUCEREA DOVEZII: Sper ca te-am lamurit.
 11. SHAHMEN

  Reclamatie [E.F]SLAYER aimbot

  Nu este nevoie de nimic mai mult.Eu stiam lucrul acela cu ,,self busted'' de foarte mult timp.De cand am intrat in STAFF, le-am atras atentia tuturor ca nu este self busted. Merge sa patesti chestia asta datorita faptului ca ramai cu tinta pusa pe acel player si o mentii constant pe el, pana sa mori, iar camera urmareste player-ul care te-a omorat.Aici vedeti de cat timp am postat video-urile.Nu sunt de azi, ci de mult timp in care mi-am dat seama de treaba asta. Deagle: Sawn-off: Nu conteaza arma, poti muri si camera sa urmareasca caracterul advers. Nu este self busted, nici aimbot nici nimic. Lock.
 12. SHAHMEN

  rejected cerere unbl more

  Nope.De data asta nu mai scapi.Ți-am cerut dovezi când te bateai cu pumnii în piept ca le ai, ai mințit în ultimul hal că tu te juri ca joci curat, la fel și heine.Frații roata sunteți voi.Valvă și ventil.De cum ați revenit, ați rupt codurile în 2 și erați mielușei pe forum ca vreți sa reveniți și că va pare rău, iar la o luna deja sa o luați pe coduri.Codati ați fost, codați ati rămas.V-ati bătut joc în ultimul hal de fiecare șansă.Revi de crăciun dacă mai ai răbdare, cu o cerere noua, altfel mai bine stai în banca ta. Respins Lock.
×