Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


UNCHIUL

Guardian
  • Posts

    249
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by UNCHIUL

  1. 3 hours ago, [crips]fabrifibra said:

    Parerea ta ca pe server acum avem numai lume de treaba, nu? 

    Gandirea asta obsoleta va omoră RSS-ul.

     

    Se vede dupa reclamatii cat de buna e lumea, iar cand mai aduci pe altii si mai ''buni'' sa vezi atunci ce rascoala o sa fie pe forum/server.

    Sunt 20-30 de playeri si astia se manca intre ei, daca dai drumu la cioate o sa ne umplem de aschii.

    Fa-mi si mie te rog un tabel cu avantaje/dezavantaje unblacklist all.

    Eu alt avantaj inafara ca poate urcam de la 20-30 on la un 40-50 sau hai fie 60 on nu vad, care eu consider ca nu e nu stiu ce in comparatie cu dezavantajele.

     

    2 hours ago, iZanny[] said:

    Cu tot respectul pentru vechimea ta pe acest server, nu prea te-am m-ai văzut să fi activ server (ca si mine de altfel), iar în rarele momente când intri pe server mergi la /lv și te apuci să vorbești cu lumea. Persoanele afectate cu adevărat de scăderea asta de playeri îs cele care fac DM, cele care vor să își creeze un gang dar nu au concurență, oameni ăștia au din ce în ce mai puține motive să intre pe server. Să fiu sincer, nu pentru toate persoanele au existat dovezi clare pentru blacklist, unele persoane au luat blacklist doar pentru simplul fapt că deja deranjau, toți știm asta dar ne facem că nu vedem doar pentru simplul fapt că acele persoane ne deranjau și pe noi. Imperialist faptul că ai comparat samp-ul cu Lol, CoD și asa mai departe e din start o mare greșeală pe lol îs câteva mii de jucători, la fel și pe cod pe oameni aia nu ii deranjează dacă pierd 1000-2000 de playeri când vin încă 5000 care abia își creează contul, în schimb pe samp unde numărul jucătorilor e între 30-50, acolo 20 de playeri se simt destul de mult, lasă topicul deschis nu te apuca tu să dai topic close doar pentru că tu nu ești de acord cu această propunere, decizia asta o pot lua doar Andy sau Runix fiind și singuri care ar putea să facă ceva în privința asta. Dați unblacklist la Greenland că vr să îi pun piesa 

     

     

    Eu inteleg ca e nevoie de o concurenta intre gang-uri, dar hai sa nu scoatem gunoiul din pubela ci sa-l lasam acolo ca s-ar putea sa miroasa.

    Exista coltul rusinii unde persoanele a caror gravitate de blacklist nu a fost asa de mare pot fi iertate.

    Oricum si la cererile de unblacklist majoritatea spun ca s-au schimbat si majoritatea au primit din nou blacklist, chiar in mai putin de o saptamana dupa ce au luat unblacklist.

     

    La nivel de comunitate, as ramane mirat surprins daca s-ar aproba asa ceva ;).

     

    Ganditi-va la o modalitatea sa aducem playeri noi pe comunitate, de ce asta nu luam asta in calcul, suntem prea toxici cu ei de nu vin? Hmmm... 

    • Like 3
  2. Salutare!

    Cu siguranta multi dintre noi avem conturile pline de $$ (cel putin pe samp) ;) asa ca as sugera sa se adauge comanda /bank (sau /banca) unde sa ai o suma x pe care poti s-o depui, eventual daca vreti sa fie mai roleplay sa poti da /deposit si /withdraw doar cand intri intr-un business in rest sa poti doar verifica cati bani ai la banca -> /bank.

    Ori sunt eu prea batran ori am gresit plantatia, dar parca in trecut era o astfel de comanda... sau poate doar am visat. :) 

    SAUUU

    Daca nu va place ideea cu banca, facem in felul urmator: toti cei care au business sa aibe un fel de seif la business unde sa poti depozita o suma de bani, dar asta in functie de cat coins ai la business.

    Exemplu: Daca ai business de 2 coins sa poti depozita o suma de : 10.000.000$ si daca ai business de 10 coins sa poti depozita 200.000.000$.

    Din nou si aici sa fie o comanda unde poti sa-ti verifici sold-ul din seif. (/safebox).

     

    O sa fac un pol pe treaba asta, si fiecare sa voteze ideea care-i pare aplicabila.

    Daca aveti voi alte sugesti/imbunatatiri pe tema asta, astept sa le spuneti in sectiunea de comentarii.

    Nu uitati share, like, subscribe. Glumesc! ?

    Zi faina!

    • Like 1
  3. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.

    Nume pe RSS: [RSS]UnchiuI.Mircea
    Numele Adminului pe RSS: [RSS]Snappy aka DieseLOR
    Motivul reclamatiei: fake gp / fake kills (*2 conturi in 2 ganguri)
    Dovezi: Dupa parerea mea nu asa iti cresti gangul, dar ma rog... dupa cum se vede si-a creat un cont secundar, l-a bagat intr-un alt gang si dai sa mearga, se vede clar pe cont ca e creat pentru asa ceva ca n-are                  nici macar 1 kill. Daca-mi aduc eu bine aminte parca nu era permis sa ai alte conturi prin alte ganguri, anyway. Si-a permis putin ca na.... eram doar 2 admini on pe langa el, din care doar eu cu level 5... In                  fine , enjoy: 

    Pe contul celalat are ban: DieseLOR has been banned for 99 days by Admin [RSS]UnchiuI.Mircea. Reason: fake gp

     

    Sunet nu v-am pus pe video ca ascultam doar niste muzica...

    AKA:

    https://imgur.com/a/UmCr8VU 

    • Like 3
  4. Ar fi o idee, insa exista o problema ce mai trebuie rezolvata, si anume pentru cei din gang care pot da /refresh. Ar fi irelevant sa-ti dea disarm cand dai /godmode sau /god daca dupa dai /refresh si-ti da armele inapoi. 

    Se pot face doua chesti:

                                          cand dai /refresh te scoate automat de pe godmode

                                          comanda /refresh sa nu functioneze cand ai godmode.

    E o initiativa buna, insa aduce putina munca in plus. ;) 

    PS: Nu mai sunt de mult prin gang-uri, daca am gresit, corectati-ma!

    • Like 1
  5. La inceput erai inger dupa te-ai facut drac. Daca iai unblacklist ramai la stadiul de inger ca daca devi din nou drac, te-ai dus dracului de tot. Nu toti primesc si a doua sansa, asa ca daca o s-o primesti nu-ti bate joc de ea, ci respecta oamenii.

    :pro:

    • Like 1
  6. Treaba sta in felul urmator:

    1.Adminii care n-au calitatea video buna, pot administra server-ul din alt punct de vedere, de exemplu cu mute, jail, kick, cam in orice situatie unde ai nevoie de o poza ca sa lamuresti problema. Maxim s-ar putea interzice cumpararea a unui level superior lui unu (1).

    2.Alti se plimba cu masina si la 20 sau 30 de ani, asta nu vad a fi o problema mare, sau este un noob in lv care sta langa un stalp tot timpul si mai are si admin level 5.

    3.Aici putem manca fiecare cate vreo litra (litera), alti scriu ca si analfabeti intr-un mod intenschionat. Da... ce e drept e ca nu sta frumos unui admin sa nu stie sa scrie sau sa nu stie unde s-a puna cratima.

    4.Codurile-si fac update, adminii nu. Daca un admin este incompetent din punctul tau de vedere, in cel fel incompetent? Ei bine tu esti la un deathmatch si observi un codat, sigur ca dai report dar vezi ca nu se ocupa nimeni sau se da res, dar tu sti 100 la 100 ca acel player are aimbot, e.t.c. Exista posibilitatea ca de pe /spec sa nu se vada asa bine unghiurile, iar daca un admin merge la deathmatch-ul respectiv majoritatea si-l opresc. Ce poti face tu e sa vi pe forum si sa-i faci reclamatie unde se vor ocupa cei mai mari din staff, si anume capitani si generali.

    5.Ar fi o idee scoaterea adminului de pe shop si facut ca si inainte cu cerere pe forum si acceptare de catre un general sau capitan, insa s-a ajuns la concluzia ca cine nu se ocupa primeste demoted, la fel ca d3nis respectivul.

    6.Avem si noi familii, nu putem intra zilnic sau intr-un mod atat de des incat sa ne facem fiecare goal-ul saptamanal. Si ar mai fi si ideea ca sa se sanctioneze in mod abuziv, sau sa se faca conturi noi pentru a ajuta anumiti admini ca sa faca goal-ul respectiv. Iti dai seama ca fiecare v-a cauta cate o rezolvare ca sa nu primeasca awp, chiar daca acea rezolvare a rezolvari e ilegala.

    7.Se mai face din cand in cand curatenie printre ei, dar nu poti sa-i dai demoted pentru ca acel admin a investit gems si poate chiar bani ca sa si-l cumpere, si s-a ajuns la concluzia sa se dea admin level 1 pentru cei mai inactivi.

    8.RCON-ul s-a putut primi pe merit si cred ca si acum se poate primi pe merit, daca faci 10 mape care-i plac lui RuNix, cat despre cumpararea acestuia, totusi e 300 de coco (euro) si nu cred ca-si permite oricine.

    9.Orice admin care nu are cont pe forum sa primeasca demoted sau sa nu poata cumpara admin, corect asta.

    10.Oricum ban la tot server-ul nu se poate da pentru ca tot e cineva sa-l ''rezolve'' si daca s-ar da acel player ar pleca definitiv. De ce de la level 2 sa se dea ban? Ei bine voi playeri va plangeti ca joaca unu la lv sau la ls sau altundeva cu cheats si nu-i da nimeni ban, ei bine daca nu e nimeni online cu level mai mare de 5 ce sa faca, sa-l lase sa joace? Nu, de aceea s-a luat hotararea ca de la level 2 sa se dea ban ca sa poata cati mai multi admini sa se ocupe de diferite reporturi ca altfel cumparai admin de la 1 la 5 si nu aveai nimic special in plus.

    Concluzie: Unele sugesti sunt aiurea, altele sunt deja, iar altele ar trebui putin modificate.

               Seara faina!

     

    • Like 3
  7. Toti facem prostii si prostioare si suntem nervosi cand ni se atrage atentia, dar pe zi ce trece ne acomodam si mai dispar din nervi...

    Pro.

  8. Despre 1 si 3 am de zis doar atat, sa se faca cerere de admin in care trebuie sa indeplinesti anumite cerinte, asa cum a mai fost, si in care sa ai dreptul sa ti-l cumperi abia dupa ce ai primit aprobare de la un general/capitan.

    Despre primul trei, mai sus de treiul cu guardian, am zis si eu intr-un off-topic chestii legate de turoriale, pana si cum deschizi un gift sau cum faci un cont pe forum, trebuie facute niste tutoriale pe baza asta, dupa care playerul sa se ghideze, mai ales la alea de holduri. Plus ar trebui imbunatatit /rules, si de ce nu anunturi de la server cu comanda /rules?

    Despre 7 mai am de zis, si anume nu sunt de acord, fly-ul nu trebuie permis, pentru ca alti merg si cauta businessuri free cu el, au fost cazuri multe in trecut. Deci chiar daca e in alt vw, nu trebuie permis.

    La 5, nu prea inteleg unde vrei sa bati, daca e sa se schimbe gen din 500k drift cum e acum ca sa ai king la 300k drift, meh... eu zic ca e ok cum e acum.

    Iar cat despre celelalte cifre pe care nu le-am mentionat, sunt de acord cu ele. :pro: 

     

  9. 4 minutes ago, Brosky#DBPN said:

    L-ai activat, mai scrie inca un roman pana maine.

    Nu va mai scriu niciun roman, ca mi-e teama ca peste cativa ani va vor da la scoala sa invatati romanele mele. Plus ca ceea ce faci tu aici, e total paralel fata de subiect, vi si dai cu ura si te speli pe maini, aia e trebuie sa parcheze cineva si pe asta ♿.

  10. 1 hour ago, [esu.familia]robbO said:

    Io zik k va place din moment ke tot discutații despre ia, a fost atatea skimbari radicale shi poate fara niciun benefikiu si nati mai fakut tan tan 

     

    Cred ca majoritatea au fost pro, cât despre cei ce nu au vazut o, csz, dc mai iau admin, ei de unde respectă regulamentul ăla?

    Eram atât de prost încât nici contul de forum nu mi l am făcut eu, mi a venit la pachet cu reinstalarea windows -ului si uite ca m am descurcat cu el, fără sa ma ducă cineva de mână acolo unde trebuie. 

     

    Deci ma jur ca rămân uimit dc tot insistati pe tema asta, până la urma care i pierderea aia vizibilă ca n o vad. Până acum dc nu ati venit să faceți "dreptate" și serverul sa meargă in direcția corectă???????????? Stau si ma intreb

     

     

    Btw, multumim pt sondaj, poate face runix pe durul și ofera ceva grade in minus, dar nu d alea celsius ca el nu e busu, e runix, ăla de are un sv de samp :)))

    Nu ma deranjeaza niste grade in minus, dar n-as intelege de ce? Daca nu va intereseaza, nu cititi, ca nu cumva sa va bag in depresie, ca pe urma sa veniti sa-mi cereti bani pentru sedinta psihologica, ca nu va dau.

    Chestia e in felul urmator, si cand a zis RuNix ca vrea sa dea level 1 la toti admini care nu apar in staff log, tot eu mi-am dat public cu parerea, acum de curand cand s-a resetat coins-ul, tot mi-am dat cu parerea, la fel o fac si acum. De ce as tace?

    Iar off-topicul asta e bazat sa vada toata lumea, pe langa parerile adminilor, cat de bine sunt informati admini asupra noutatilor care apar si cat de explicita a fost scrisa regula, si nu zic ca trebuie sa mergi tu personal sa-i informezi, ci trebuie sa se faca ceva in privinta asta, ceva care sa va convina la toti, nu ma refer doar la regula asta, ci la toate care o sa apara in viitor, indiferent ca-s reguli, comenzi sau e.t.c.

  11. Nu sunt Cabral, si nici n-am intrebat 100 de romani, ci sunt UNCHIUL si am intrebat vreo 30 de admini. Pot sa zic ca am adunat fix 29 de pareri, si am intrebat in jur la 35 de admini (in decursul saptamani acesteia si in timpul in care am fost online pe server)

    Stiu ca a trecut deja mai bine de o saptamana de la o noua regula, de care n-au auzit toti adminii, fie n-au fost interesati fie au fost inactivi sau chiar uni au ignorat s-o citeasca.

    In cursul saptamanii acesteia, am intrebat mai multi admini despre noua regula, cam ce parere au ei de ea, desigur ca parerile au fost impartite, insa cum ziceam au mai fost si altii care din lipsa de inactivitate nu stiau de ea, altii au inteles doar jumatate din ea, n-au inteles-o in totalitate, iar altii pur si simplu cand i-am rugat sa discutam ceva, m-au ignorat.... ce sa zic, urat din partea astora care m-au ignorat total, putea fi un player care avea nevoie de ajutor si tu-l ingnori? Mna... asta e, nu toti au admin sa-l foloseasca, alti il au doar pentru tag si aici nu ma refer ca m-au ignorat cei care au fost afk, pentru ca au fost cazuri in care am dat pm si poate a fost afk si pe cand s-a intors nu mai era pm-ul meu.

    Ei bine, n-am vrut sa demonstrez cat de buna/proasta e aceasta regula, ci pur si simplu sa aflu parerile altor admini, pentru ca pe forum, poate au tinut parerea pentru ei sau uni chiar nu aveau o parere, erau la modul: ''Altceva?''. 

    Desigur ca n-as posta parerile fara acordul lor, alti au preferat sa-si arate parerea, alti sa si-o pastreze pentru ei, asa ca nu pot sa zic ca parerea ''ramane'' la ei, de asta le-am cenzurat numele. 

    Ce influenta are acest off-topic? Pai, din punctul meu de vedere, fiecare dintre noi trebuie sa avem o parere pe care s-o exprimat asupra unui lucru care se petrece, care trebuie tratata ca atare si nu cu ura, poate uni nu doresc sa-si spuna parerea ca vine x si y si-i da dislike sau shit la ceea ce zice. Ei bine tinere, daca lasi un cacat sa te opreasca, nu stiu ce vei face cand oamenii iti vor impune sa te opresti, doar pentru a nu-i depasi.

    Bineinteles ca toata lumea e invitata sa-si dea cu parerea despre noua regula, in sectiunea de comentarii, poate vor adminii pe care nu i-am prins online in timpul in care am fost pe server sau chiar si cei pe care i-am intrebat poate sa-si schimbe parerea daca au alta fata de aia pe care mi-au zis-o in pm, sau daca mai au de adaugat ceva, aici e liber s-o faca. Eu consider ca asa ar trebui procedat, mie-mi cel putin imi place sa ascult parerile altora, doar ca nu-mi plac oamenii care trateaza cu nesimtire si care nu accepta si alte pareri, adica merg doar pe a lor, ca parerea lor e cea sfanta.

    Ce propunere am? De ce sa nu punem anunturi pe server sau pe site cu noutatile de pe forum, poate nu toata lumea intra pe forum, dar poate pe site intra cine stie sa-si deschida un gift, sa puna dovezi la o cerere de un-ban sau anunt pe server ca sa-si aduca aminte de forum. Iar daca mergeti pe principiul: ''Sa se intereseze singur'' sau ''Va suporta consecintele'', daca ganditi asa pot sa zic ca sunteti niste adevarati imbecili.

    Ar mai fi multe de spus, dar probabil multi dintre voi nu veti citi nici jumatate din ce am scris mai sus. Nu citesti tot, n-ai dreptul la parere! Veti vedea ca asa e si-n viata :).

    Si nu in ultimul rand, va multumesc tuturor pentru timpul alocat in a va exprima parerea si a sta de vorba cu mine (cei care au facut-o) si astept ca pe viitor sa apara cat mai multe pareri de la voi, indiferent ca-s negative/pozitive. :drinks:

    Asadar, pe tema intrebarii: ''Ce parere ai de noua regula de pe forum?''

    Adminii au raspuns:

     

    YWN870Y.png

    qjV6xEp.png

    KG6xkm7.png

    rUKHAoq.png

    DtAeLMI.png

    YuoBkYX.png

    H7rAqPL.png

    77l7jE5.png

    abJRCNS.png

    TRuDDP6.png

    i9Ti4xc.png

    DHnxUvz.png

    C6ETIie.png

    D1l9WGI.png

    00wyFvQ.png

    kPLGoOs.png

    ziOQZoM.png

    UTKVcIF.png

    wZfWD3i.png

    v7v5GhM.png

    3o1xhEj.png

    p4rQhe7.png

    pX0lkdg.png

    YWTMXlR.png

    KYuTWxV.png

    eoyWIFb.png

    dfRkjdP.png

    ntSCz5r.png

    aDijO8v.png

    • Like 9
    • Shit 1
  12. 1 minute ago, »ζ͜͡ЯaulDєиis said:

    Nu ma'n-canta ideea de a scoate gang-urile. Pentru a face clan-urile cu teritorii. Iti dai seama, cate teritorii ar fii atunci ??

    O tampenie, parerea mea :contra:

    N-ai citit tot, sau n-ai inteles. Iti explic aici mai pe scurt ca poate nu vrei sa citesti tot carnatul de sus: toata lumea poate sa-si faca clan, cine face clanul e ownerul principal. Ca si clan poti sa-ti cumperi Mansion, ce e acest Mansion? Este locul tau pe care o sa-l ai la clan, teritoriul care include spawnprotejat, 2 teleporturi, healt si armour si cateva masini. De unde iai Mansionul asta? De pe site, din shop. Mansionul asta n-o sa se vanda cu 10-20 gems, o sa fie 100 gems. Cum am zis si mai sus, de inceput e ok sa se dea startul cu maxim 10 Mansionuri, daca prinde la playeri se poate face si cu maxim 20. Sper ca ai inteles, si daca chiar n-ai citit tot de sus, te rog sa citesti. Iti respect parerea.

  13. E un sistem asemanator, doar ca se elimina gangul, iar clanul prinde puteri. Trebuie imbunatatit putin serverul, eu il consider ca un update destul de bun. Nu se rezuma doar la schimbat numele, gandeste-te ca nu va mai fi diferenta asa mare intre gang si clan ca si cum e acum. Vei avea acelas comenzi, desigur ca se pot adauga si extra comenzi daca ai Mansion, dar nu stau acuma sa ma gandesc la ele. Va fi aceeas mancare de peste, doar ca in conserve diferite si ambalajul conteaza. Faction points, clan points, ideea de /clanarena? Cred ca nu ai citit tot.

    • Shit 1
  14. @[Loyal.p]Hypnos  daca aceasta regula se aplica doar in cazurile mai delicate, de ce ai da o regula care se aplica din Paste-n Craciun? Adica cazurile sunt rare, si nu zic eu asta ca a zis-o deja un capitan. Si mai dai si timp de acomodare o saptamana cu noua regula, de parca, deja ar fi fost 5 cazuri saptamana asta.

    • Like 1
  15. Fac acest topic la sectiunea off-topic pentru ca este o idee neutra, daca cineva ii gaseste un alt loc, si nu la gunoi e liber sa-l mute.

     

      In primul rand, as desfinta gangurile si as lasa clanurile cu comenzile de la ganguri. Motivul pentru care as desfinta ganguri este ca: gangurile sunt pline de copii si clanurile de oameni mari, la fel ca in Romania :D. Lasand gluma la o parte, as aduce clanurile la un alt nivel, la un nivel de gang ca sa nu mai fie si clan si gang. As proceda in felul urmator: oricine poate sa-si faca un clan, cine creeaza clanul este ownerul principal, fondator sau cum vreti sa-i ziceti, el poate sa dea invite in clan si sa faca cam tot ce poate sa faca un owner intr-un gang, doar ca e clan. Si acuma trecem cu numele. Daca Mircea intra pe server pentru prima data, isi face clan si isi invita inca vreo 2 prieteni in clan, cu care joaca samp i se ofera asa: spawnpoint, arme, ma rog cam ce e acuma in clan, si Mircea poate sa le dea prietenilor lui grad de leader, poate sa le cumpere owner secundar sau owner din shopul de pe site cu gems. Si Mircea daca se gandeste sa faca un upgrade major la clan, sa aibe pe site in shop sa cumpere ''MANSION'', in ce consta acest ''MANSION'', ei bine el consta in faptul ca odata cumparat e ca si cum ai avea teritoriul tau, iti alegi un loc unde vrei sa-ti fie acest Mansion, acesta iti mai ofera si un spawnpoint protejat si 2 teleporturi outside + healt si armour. Cate Mansion putem avea pe server? Eu zic ca maxim 20, dar de inceput se poate incepe si cu 10 si cu trecerea timpului se mai pot aduce modificari. Cu ce te mai ajuta acest Mansion? Ei bine fara el nu poti captura alt Mansion, adica toate clanurile simple fara Mansion, vor putea beneficia doar de comenzi, dar facand asta eu zic ca indrumi playeri noi sa-si cumpere si Mansion. Mircea si-a cumparat Mansion de pe site cu 100 gems (suma random), acum Mircea are spawnpoint protejat, 2 teleporturi, healt si armour, dar Mircea doreste ca baza lui sa nu fie una simpla, un loc cu o pata de culoare pe el, ca pana la urma suntem pe un server de stunt. Asa ca merge din nou pe site la sectiunea shop si acolo are diverse poze cu baze facute de mapperi. Bazele facute de mapperi sa aibe un pret de 0-20 gems si sa fie insotite de imagini, fiecare baza imagine sau video. Iar pe forum mapperi sa-si arate talentul de a face mape, care apoi vor fi votate de catre fiecare dintre noi, si odata la o luna sau la 2 sau chiar la 3 sa se schimbe mapele din shop. De exemplu luna asta se adauga 5 mape in shop, luna viitoare sau peste 2-3 luni se adauga alte mape noi in shop si cele vechi isi iau remove. Mircea cumpara baza de la Gigel, pentru ca a vazut ca are turnuri, e frumoasa are gate si altele detalii pe care nu le mai dau ca stiti bine cum arata o baza. Dupa achizitionarea mapei, Gigel primeste automat gemsul in stats, iar Mircea asteapta urmatorul restart sa i se puna mapa (sau pana intra cineva care sa o poata pune). Acuma Mircea are si Mansion, are si baza, nu exagerat de mare,a da la Mansion se pot adauga si masini. Daca Mircea doreste sa-si cumpere rocket, minigun sau tank la Mansion, se duce din nou in shop si-si cumpara cu gemsul pe care-l mai are. Mergem la capture, cum ziceam poti sa dai capture doar daca ai Mansion, mergi pe teritoriu cu inca 2-3 baieti dai /capture start, capturati, va bateti si la final dupa ce capturarea s-a facut cu succes, desigur ca teritoriul isi schimba culoarea la fel ca si acum la ganguri. Dupa sa ai acces la acel /LOOT. In ce consta acel /loot, ei bine consta in averea clanului respectiv, pe care l-ai capturat sau avearea pe care o au in Mansion, cum vreti sa-i spuneti. Mergi dai /loot, ei acolo au de exemplu: 50 gems, 10k coins, 1kk $. In momentul in care dai /loot ti se spawneaza o dubita, un van pe care tu trebuie sa-l duci la Mansionul tau, dar acea dubita sa aibe godcar ca sa nu se distruga si eventual sa nu poti folosi /vup si /speed cand esti in acea dubita. Ei bine cum recuperi dubita? Pur si simplu dai frau liber la drivebycardm. Adica cei pe care iai capturat o sa te urmareasca si o sa traga in tine si din nou va fi bataie, ca lupta nu consta in a zbura ca pasarica din loc in loc si capturezi in juma de ora toata mapa, cum e acum, trebuie si putina actiune. Daca reusesti sa ajungi cu duba la Mansionul tau ti se aduna imediat economiile pe care le-ai adus cu ce aveai deja. Bun si daca sa zicem ca nu reusesti sa ajungi si aia pe care iai capturat iti fura duba si o duc din nou la Mansionul lor, sa precizez ca ti se da checkpoint atunci cand conduci duba si in momentul in care ajungi la checkpoint ori bagi o comanda pe checkpoint /addloot ori automat ti se adauga la economiile pe care le aveai si desigur duba isi da respawn, cum ziceam daca ei iti fura duba si o duc inapoi clar ca au din nou economiile pe care le aveau, si tu atata timp cat teritoriul e pe culoarea clanului tau sa poti sa mergi sa dai din nou /loot, dar asta doar peste 10-15 minute de la ultimul /loot. Iar lor cand le dai /loot sa le apara la fel cum apare si acuma cand cineva iti distruge gateul la gang. Cum faci acest /loot pentru clan? Cum poti sa devi cel mai bogat clan, cel mai instarit din punct de vedere economic? Ei bine aici intervin acele clan points, echivalentul la 1000 clan points sa fie 1 gems, 1k coins, 1kk$ (astea sunt total sume random). Asa ca, clanurile inactive nu vor avea /loot prea mult, depinde de activitate. Ce faci la sfarsitul lunii cand se reseteaza clan pointsurile? Se face un top in care se tine cont de clan points DAR si de economiile pe care le are clanul. Desigur ca economiile se vor reseta odata cu clan pointsul, dar cine iese top 1,2 si 3, primesc un mic premiu pentru efortul depus, premiu consta in gems, care i se acorda ownerului principal cu care el poate sa cumpere daca doreste owner altui player, bine suma va fi una mica, dau niste exemple random: top 1 - 30 gems; top 2 - 20 gems; top 3- 10 gems. Aici e o problema, daca un player are clan si nu are Mansion si tu ai clan cu Mansion si il omori nu ti se va pune clan points, doar intre playerii care au Mansion. Playerii care nu au Mansion o sa aibe un altfel de points, si anume faction points, aici nu va fi nici un top, vor fi pur si simplu niste puncte de care zic eu ca se poate tine cont daca vrei sa intri in alt clan, sau poate intr-un clan cu Mansion, si cel care te recruteaza iti vede faction pointsurile si isi da si el seama cam cat de bun esti. Faction pointsurile se pot face pe playerii care au Mansion la clan si pe ceilalti playeri care au doar clan. Deci cum ziceam ai Mansion si omori pe unul fara Mansion, nu ti se pune clan points, dar el daca te omoara i se pune faction points cu care v-am zis cam ce puteti face. Clan pointsurile se pot face si la /clanarena unde nu va fi bataie random ci va fi protection zone, adica fiecare clan cand merge la /clanarena are o zona, sau un obiect, de exemplu un cadou pe care trebuie sa-l protejeze, cum poti pierde aceasta ''zona'' sau obiect, daca vin cei din rival si stau 15-20 de secunde pe protection zone-ul tau, automat ti l-au luat, iar tu poti sa ti-l recuperi prin a sta din nou 15 secunde acolo fara a muri. Nu plangeti dupa ganguri, cereti o schimbare. Daca nu ati inteles o parte din ce am zis, puteti sa lasati un comentariu si am sa incerc sa vi-o explic in alt mod.

     

          In al doilea rand, ce as mai aduce nou pe aici ar fi tutorialele si explicatiile, as pune pe site o sectiune de tutoriale, care sa cuprinda tutoriale incepand de la cum sa-ti faci un cont pe forum pana la cum deschizi un cadou. Cine se ocupa de tutoriale? Ei bine aici avem nevoie de cineva cu o calitate audio/video buna care sa stie sa vorbeasca si sa explice, din fericire avem printre noi persoane de genu', mai ramane doar sa accepte. De ce tutoriale ? Pentru ca sunt playeri care nu stiu cu ce se mananca un business, sunt playeri care vor sa-si cumpere ceva din shop si nu stiu cum sa procedeze, sunt playeri care isi cumpara casa cu renew de 1 coins si poate fac o greseala si nu o pun cum trebuie. Desigur ca sunt tutoriale scrise, dar nimic scris nu se compara cu ceva audio/video, parerea mea e ca altfel intelegi un tutorial de genu'.

     

     EDIT:

    {

         In al treilea rand, as face ca eventurile pe server sa fie restrictionate pentru anumiti playeri, cum adica restrictionate? De la level 3 in sus ai acces la /event, cand dai pe un event, de exemplu pe ''cine omoara primul...'' dupa ce dai pe el sa-ti apare sa bagi nota de la stats maxima, cum adica nota de la stats maxima? Adica daca tu bagi acolo 5, toti playerii care au nota sub 5, si inclusiv 5 la stats pot castiga premium, de exemplu daca vine unul cu 6/10 la stats sau cu 10/10 la stats, el poate participa dar chiar daca face kilurile pe care trebuie sa le faca ca sa castige, el nu ia nimic ci castiga dintre aia care au nota maxima la stats cat decide adminul, caci aici e decizia adminului, poate sa puna intre 1 si 10, e total alegerea lui. Chestia asta s-ar rezuma strict la aia incepatori care poate asteapta si ei sa castige, pentru ca daca fac acum un event la orice dm si e cu gems sau coins cu siguranta nu castiga unu cu 1/10 sau 2/10 la stats ci unul poate cu 10/10 la stats. Desigur ca tu ca si player cu 10/10 la stats poti sa iesi de pe server si sa intri cu alt cont, dar aici se poate sanciona persoana respectiva. Announce-ul cu eventul se poate schimba, de exemplu: ''Cine omoara primul 50 playeri la /minigun castiga 3 gems, maxim level 5'' sau ceva asemanator. Scuzati-ma ca ma gandesc si la playerii noi.

    }

       Astept cat mai multe pareri, indiferent ca sunt negative sau pozitive, poate tu ai mai adauga ceva, poate am adaugat eu prea multe, poate n-am luat in calcul o problema care ar afecta playerii, vreau cat mai multe pareri.

      Si ca sa inchei cu o gluma, prin urmare la ceea ce am zis mai sus:                 

                                                                                                                @RuNix devine milionar

                                                                                                                Si eu samsar. :) 

     

    • Like 7
    • Dislike 1
  16. Sunt total de acord cu tine, cu exceptia ca Gr4h chiar injura ca admin, dar i se putea atrage atentia de catre un general sau capitan. Mentionez ca sunt persoane agitate prin staff care nu sunt doar simpli admini, si injura.

    Exista si o legatura, daca-ti aduci aminte in urma cu cateva luni, runix a setat admin level 1 la toti care nu erau acitivi pe site la staff stats, de ce? Ca sa nu mai poata da ban, asta nu inseamna ca daca nu esti la active admins nu intri pe server si mai rezolvi si tu reports, dar in timpul pe care-l ai si tu disponibil, ca majoritatea am ajuns la o varsta la care timpul e foarte limitat, cel putin pentru mine. Trebuia sa se procedeze in felul urmator n-ai intrat de 6 luni pe server sau 3 luni pe server, abia atunci sa primesti level down la 1. Daca aveai level 1 nu puteai sa-i dai ban, si daca nu era alt admin on cu level mai mare, trebuia sa-i faci reclamatie, acuma poti sa ai si level 10 ca daca playerul are 10/10 la stats tot reclamatie trebuie sa faci :) .

    • Like 2
×
×
  • Create New...