Jump to content
  • Advertisments


Advertisment


El3ktrozZ

General
  • Posts

    3,578
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    32

El3ktrozZ last won the day on December 1 2023

El3ktrozZ had the most liked content!

About El3ktrozZ

  • Birthday 12/03/2002

Contact Methods

  • Website URL
    youtube.com/el3ktrozz

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    : Craiova.
  • Nickname
    El3ktrozZ

Recent Profile Visitors

53,006 profile views

El3ktrozZ's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator

Recent Badges

2.9k

Reputation

  1. Cearta tipică sampistilor.. Nu iese nimeni sancționat dintre voi doi. Răspunsul l-am dat in topicul cu contestația.
  2. Eu am fost cel care i-a dat un-ban la cererea de acum câteva zile. Decizia am luat-o având în vedere zilele trecute din momentul din care nu a mai intrat pe server. Într-adevăr, nu a fost acordat ban-ul oficial, așa cum trebuia, însă, jucătorul în cauză și-a luat pauza necesară, adică zilele în care trebuia să stea pe bară din cauza banului. Am fi ipocriți acum să-l sancționăm după ce și-a ispășit pedeapsa, chiar daca a fost în mod involuntar, adică nu prea cred eu că și-a luat pauza fix din motivul asta, dar important e că a stat zilele necesare, peste 100 fără să joace, chiar daca nu s-a folosit comanda /ban asupra lui.
  3. Nume: El3ktrozZ Link: https://www.rss-ro.com/media.php?view=1557
  4. Nume: El3ktrozZ Numele Filmului: Parada 1 decembrie 2023 Link Video: Descriere: La multi ani!
  5. Dacă știți că sunteți incapabili, mai bine stați de-o parte sau măcar încercați să vă supuneți și voi cerințelor de acolo. Pentru cei care nu știu, o organizare de genul aduce și mulți nervi la pachet din cauza jucătorilor care nu sunt in stare să se supună, dar pentru aceia, sancțiunea se va primi fara prea multe avertismente și va fii un piculetz cam dură, aviz cunoscătorilor. Așa că, încercați să fiți și voi puțin mai maturi pe perioada paradei, să vă supuneți cerințelor, iar după vă faceți de cap, va reveniți la normal Pentru cei care știu, se vor primii și gifturi pe acolo, nu numai banuri. Rugămintea mea ar fi să participați cât mai mulți. Cu cât sunteți mai mulți, cu atât dă mai bine la ochi și iese și clipul final mai frumos. După cum am mai zis, daca aveți sugestii despre eveniment, orice care credeți că ar fi de folos, o locație, una alta, le aștept ori aici, ori în pm. Până acum n-am avut obiecții ( dar nici prea multi participanți) cu privire la oră, deci eu as zice sa fixam ora de 18:30, sâmbăta aceasta, pe 25. Aș avea rugămintea ca adminii care intra pe server zilele astea, până sâmbătă, sa mai dea câte un asay din când în când, in care să anunțați jucătorii că sâmbătă se va organiza parada, mulțumesc.
  6. Ca și oră estimativa de începere, aș merge pe 18:30. Nici prea devreme, dar nici prea târziu. Inițial mă gândisem la un 20:00, dar asta ar însemna să ne întindem, probabil, prea mult și ne împuținăm pe parcurs, ceea ce nu dă bine la ochi. Dacă aveți obiecții cu privire la oră, le aștept în post, mai jos. V-aș ruga să votați in sondajul de mai sus dacă puteți participa ca să-mi fac și eu o idee la ce sa mă aștept, iar daca nu puteți participa, încercați să puteți
  7. Salut, salut! Anul trecut, pe 1 decembrie, n-a mai fost organizată parada, după ce fusese 7 ani consecutiv, din motive personale. Anul ăsta, la fel ca anul trecut, nu-s acasă în acea perioadă, motiv pentru care nu s-ar organiza nici de data asta. Totuși, pentru a păstra tradiția, chiar daca nu are deloc același farmec, mă gândeam să facem aceasta paradă cu ceva timp înainte și anume, weekendul viitor, atunci când sunt și eu acasă și, sper eu, mai mulți dintre voi. Așadar, mă gândeam ca sâmbătă seara, sau pe zi, voi decideți, dar părerea mea ar fi că seara sunteți mai mulți disponibili, sa organizam așa zisa parada de 1 decembrie, urmând să fie postat clipul pe YouTube in data respectivă. Aștept sugestii, propuneri, comentarii și ce mai aveți de zis cu privire la asta.
  8. Vorbește cu Justițiarul de Berceni pentru cazuri d-astea, nu venii să reclami aici. Justiția noastră nu prevede și asemenea cazuri Cât despre nume, în afară de tag, văd că e la fel ca pe server. În consecință, fără sancțiune. ?
  9. Chiar nu înțeleg de ce ai mai făcut reclamația știindu-te vinovat. Atâta timp cât deranjezi jucătorii, ai tot dreptul să fii sancționat. ?
  10. N-ai tu nicio treabă cu ce face cineva. Ești admin, daca considerai că e in neregulă, îl sancționai tu, daca n-a fost sancționat de nimeni nu înseamnă neapărat că nu a greșit. În fine, deși se vede că o făceai intenționat, se vede și intenția lui alpacino care insista sa faci asta, ceea ce nu prea mi se pare ok, motiv pentru care, pentru asta, n-am să te sancționez. În schimb, asemenea limbaj eu nu tolerez, mai ales venind din partea unui admin care, teoretic, ar trebui sa scape de cei cu limbaj de genul. Drept răsplată, te-ai ales cu 75 awp. Mulțumește-te cu atât zi mulțumește-mi că nu ți-am dat demote. ?
×
×
  • Create New...