Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×

KoBBy

Members
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KoBBy last won the day on November 5 2013

KoBBy had the most liked content!

Community Reputation

74 Good

About KoBBy

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 07/05/1999

Contact Methods

 • Yahoo
  andreyputy@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Nickname
  KoBBy

Recent Profile Visitors

2,603 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. KoBBy

  Reclamatie Claws (jail aiurea)

  Cel care se ocupa de aceasta reclamatie sper sa iti dea seama de distanta dintre poarta si tank.Dupa ce am iesit din jail inca ramasese tank-ul acolo si se vede in aceasta poza distanta https://imgur.com/H0Y79Z1
 5. Nume pe RSS: [RSS]..KoBByNumele Adminului pe RSS: ClawsMotivul reclamatiei: jail aiureaDovezi: https://imgur.com/KABRuwT Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.
 6. KoBBy

  Problema logare

  @[K]Punker. Mai astept cu acest post... nu as vrea sa deranjez. Poate apare cineva care ma poate ajuta Am vorbit cu Runix, mulțumesc de ajutor!
 7. KoBBy

  Problema logare

  @[K]Punker. Am făcut chestia asta de 5 ori... Mi-a schimbat și mitzy parola și tot nu a mers...
 8. KoBBy

  Problema logare

  Jucatorii care posteaza pentru +1 post dar nu ajuta acel user cu un sfat primeste +20 warning point . Nume: [RSS]..KoBByProblema intampinata: Salut! Mi-am uitat parola contului dar spre norocul meu aveam adrea de email bagata pe cont,dar din pacate cand intru pe server si bag /pw si /pw2 imi spune ca parola a fost schimbata dar cand bag parola ce imi este transmisa in email imi zice ca nu este buna . Cum as putea rezola aceasta problemna? Multumec!
 9. Ba frate hai sa ne lamurim! Deci eu atacam esu si dadeam cu c4 sa ii omor pe aia mai repede si voi erati in vw si mureati...nu am facut nimic gresit. Am tras cu minigunu in vw si in regulament este permis acest lucru. In accea reclamatie am vazut ca ati zis ca am banat membri din esu. Nu am banat nici un membru din esu se poate verifica la cereri un-ban daca a facut vreunu cerere...singuru care a luat ban a fost ilikeyou care a luat ban de la dody 99 de zile parca. Toti va credeti mari smecheri ca il aveti pe c_jay in gang si ca ne baneaza dar mie nu imi e frica de niste copii ca voi care sufera pe un joc...in loc sa va distrati stati si plangeti pe forum. Jay acum pun pariu 100% s-a dus la runix sa ii arate ca dadeam cu c4 in baza lu esu si sa imi dea demoted si sa imi dea bl pe rss. Craciun fericit!
 10. mai nab ca tine nu am vazut...eu iti fac reclamatie ca ai banat un admin tu imi dai o poza in care te-am omorat la /ar si am voie sa dau cu minigunu la ar ma copil copac ce esti...esti admin si nu stii regulile acestui server.
 11. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:[RSS]..KoBBy Numele Adminului pe RSS: 7DayS_=] Motivul reclamatiei:Ban altui admin! Dovezi: http://www.imgx.ro/i/5497ce15e0e8f.png
 12. Alcapone asa a zis am ascultat un rcon! Alcapone stie mai bine regulamentu decat noi toti asa ca taci din gura!
 13. dupa cum se vede ei erau in baza la ei eu atacam si dadeam cu c4 nu am eu nici o vina ca ei stateau acolo si mureau . eu eram pe vw 0 si atacam esu si ca sa mai scad viata la playeri sa ii omor mai usor dadeam cu c4! Craciun fericit!
 14. Alcapone zice: ''minigun la /ar este permise'' KoBBy intreaba: ''deci nu se da ban?'' Alcapone zice: ''nu se da ban deoarece ar este foarte departe de mapa si nu afecteaza cu nimic'' Reclamatie aiurea!
 15. KoBBy

  ESU vs cP & ekt

  Foarte tareee a strans gloante la minigun si a facut 40 de gp...fantastic asta ramane in istoria rss-ului!
×