Jump to content

.Crucifix_

Members
 • Content count

  218
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Neutral

6 Followers

About .Crucifix_

 • Rank
  Mentor Member
 • Birthday 04/27/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Terra
 • Nickname
  .Crucifix_

Contact Methods

 • Skype
  HAHA

Recent Profile Visitors

2,895 profile views
 1. .Crucifix_

  10k GP - [hte.legacy]MihaY

  Domnu' fie cu tine ,doamnele cu mine..:))
 2. .Crucifix_

  10k GP - [hte.legacy]MihaY

  :))) Codu' nu e bug. Nici tu nu esti departe de mihai asta
 3. .Crucifix_

  10k GP - [hte.legacy]MihaY

  Ce coduri visezi ?
 4. .Crucifix_

  10k GP - [hte.legacy]MihaY

  Pai asa e cand stai 10 ore pe zi pe samp...si normal ca faci..Egal cu 0 !!!
 5. .Crucifix_

  Contestatie DareDevil

  Nickname: [cP.elite]Crucifix_Topic: Motivul: Lock aiurea la reclamatie. Dare,tu cand ai intrat ultima oara pe server sa vezi ce limbaj e ? Sunt admini care au limbaj mai urat de 10 ori ca mine,si eu scriu "cioban" pe chat si pentru asta iau direct warn ? Frate am spus plod,ce e rau in plod ? Ca nu inteleg ...Ce e cu favorizarile astea de 2 lei ? Am ajuns sa iau warn ca spun plod ? Deja is prea pe fata favorizarile astea.
 6. .Crucifix_

  Reclamatie MihaiT [ Warn degeaba]

  Astea sunt dovezile pentru warn ? :)))))))) Stai ca ti le explic acuma pe rand 1. Am spus "ciobanule" . Unde scrie MaihaiT esti 1 cioban,sau unde arati ca spuneam de tine ? 2. Tu ai spus la baza cP ca e vai de mine,si am spus ca e vai de tine nu de mine 3. Te-am facut plod,tu cand ma faceai plod sau spuneai "crucifix is kid" era bine ? Astea sunt dovezi de warn ? :))))))) Ma faci sa ma rad :)))))))) Cum ai luat admin ? :)))))))
 7. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: ]cP.elite]Crucifix_Numele Adminului pe RSS: MihaiTMotivul reclamatiei: Warn degabaDovezi: https://imgur.com/a/TZY0mMl
 8. Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [cP.elite]Crucifix_Numele Adminului pe RSS: [T4L.OuTlawz]ENRIQUEMotivul reclamatiei: Amenintare cu ban / InjuraturiDovezi: https://imgur.com/a/icM883i Ce ai tu sa ma injuri de mama ? Si ce treaba ai tu daca sunt sofer ? Daca sunt sofer inseamna ca sunt si prost ? Ai si tu 15/16 ani si stii doar sa iti bati joc de toti ca vezi tu doamne ai admin. • Limbajul pe server, atat in motivul unei comenzi cat si in chat/PM - 50 Admin Warning Points . • Amenintare cu o comanda fara niciun fel de motiv - 30 Admin Warning Points .
 9. .Crucifix_

  Contestatie DareDevil

  Nickname: [cP.elite]Crucifix_Topic: Motivul: Lock degeaba la reclamatie, frate,adica [loyal.p]ovvy trage 2 gloante,si restul in pereti,si iti arat filmare ca nu stie sa traga pe sniper si eram 2 la sniper si imi da kick degeaba si iti arata 1 video in care trage in pereti si tot tu spui ca are dovezi ? Pai daca o luam pe favorizari atunci nu mai au rost reclamatiile,iti arat pe video meu ca ma misc si ovvy trage in acelasi loc ( in pereti ) si imi da kick degeaba , si zice ca am s bug,pai e normal ? Frate daca are admin putea sa deie /get sa verifice s bug si gata,eu pe filmarea mea arat cum iau dmg de la ovvy dar tot iau kick,pai atunci sa ramana serverul doar cu ovvy si gata,deci nu mi se pare corect ,adica daca ai admin faci ce vrei,si daca esti jucator normal esti luat in bataie de joc..frate fiti corecti...E prea de tot ma
 10. .Crucifix_

  Reclamatie [loyal.p]ovvy [kick degeaba ]

  Exact ceea ce spuneam, când eram celalalt sniper ai prins doar 1 glonț (se vede la.mine pe video),nu contează cate gloanțe ai tras că la mine pe video se vede ca ma mișc și dau spawn,după spawn se vede ca merg la celalalt sniper și acolo e ca 1 zid invizibil . Sa fie treaba treaba trebuia să verifici s bug și gata,dovezile tale sunt egal cu 0.
 11. .Crucifix_

  La mulți ani , MONTEX

  La mulți ani maestre,100 de ani fără reparații !!!
 12. .Crucifix_

  Gang Points - RockeruL

  Bravo frăție !!! RockeruL și PEET,forța gangului cP !!
 13. .Crucifix_

  BLACKLIST-UL ESTE SCHIMBARE PENTRU UNII

  "Incearca" ? Nu sunt de acord cu tine imperialist..Eu am fost injurat de adminul respectiv/instigat ..si asa mai departe dar cand faceam reclamatie tot el se dadea ala bun,si eu cand l-am facut TIGAN nu din ciuda,gen de la comportament.. am luat 150 zile + ban permanent pe site + forum....asta era in 2018.. Am si acum dovezi si din 2017..ca restu' le am pierdut cand am reinstalat windowsul.
 14. .Crucifix_

  BLACKLIST-UL ESTE SCHIMBARE PENTRU UNII

  Sandwave e foarte corect ce spui tu . Nu tin cu nimeni..nu vreau sa fac diferente intre jucatori indiferent de grad..Dar am ajuns la concluzia ca nu cei care au BL sunt neaparat o problema.. ( sa nu ii bagam pe toti in aceiasi oala,pentru ca altii au primit bl pe nedrept ) Eu de exemplu am stat cu ban 150 de zile doar pentru ca am fost jucator vechi si am facut pe 1 admin TIGAN..si vezi tu doamne instig si fac rasism..si am stat 150 de zile banat chiar daca eu nu eram o problema pentru server.. Deci cum ziceam,nu neaparat cei cu BL sunt problema..ci si ADMINII,da ADMINII sunt si ei o problema..nu mai poti sa le spui nimic,imediat esti tupeist,imediat instigi,esti recalcitrant.. asa sanctioneaza numa dupa cum vor ei fara sa respecte regulamentul.. ei cred ca daca au admini au uitat de unde au plecat,au uitat ca si ei au fost jucatori simplii si nici ei nu au fost usa de biserica..dar acu vezi doamne au ADMIN..dar sa nu exagerez dar 50 % din admini nu ar merita acest grad.. Ar trebuii si ceva gen aici pe forum :[[[[[[[[[ Topic BL in care cei care au luat un-bl sa isi faca fiecare 1 topic la 2 3 zile sa arate ce au facut bun ,gen : am ajutat 10 noobi,le am aratat cum sa invete dm,am ajutat sa faca joburi,stunt,race,drift..." ]]]]]]]]] Deci in incheiere sunt de acord cu parerea ta SANDWAVE dar sa fie redusa perioada de "proba" la 1/2 saptamani,si daca tot sunt ca inainte atunci da,sa nu mai fie primiti niciodata si gata PRO la "fratele meleu" SAND
×