Jump to content

ScoobY

Guardian
 • Content count

  357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

ScoobY last won the day on July 4 2020

ScoobY had the most liked content!

Community Reputation

613 Excellent

About ScoobY

 • Rank
  ★Businessman★
 • Birthday 07/18/2000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  EKATEU 4 LIFE
 • Nickname
  [EkT.Force]ScoobY

Recent Profile Visitors

4,619 profile views
 1. ScoobY

  Romania Super Stunt - BMX Race

  Vezi sa nu-ti blochez lantul la bmx, ajungi sa faci biceps cu el in drum spre casa
 2. ScoobY

  Cerere captain Legolas

  [EkT.Force]Lego, cel mai cel baiat. Cei care nu aveti rank pe forum, sa stiti ca Lego si-a dat hide la pro-uri fara argument, asa de corect este. E baiat matur, de-o varsta cu mine, nu mai stiu daca si-a luat bacul sau nu, dar pot sa zic de la o posta ca e baiat inteligent si experimentat la dm, sa nu mai spunem ca e vechi rau, el a inventat dm-ul pe RSS cu KrYpToN. Nu ii gasesc defecte, big PRO si sa te vedem verde P.S: Puteti observa din semnatura mea cat de pasionat e Lego cand face dm, are emotii si mai scapa cateva vorbe dulci.
 3. ScoobY

  Request Captain [RPG]TiESTO

  I'll be the first to write something about you. So, to imagine Tiesto, he is Putin mixed with Dua Lipa.Just vote him for he's cuteness and for he's rightness. Best friend from abroad on this fucking old game, wish u the best and celaka to your family P.S: Forgot to write BIG PRO and wish u green color also. Btw, celeka is a nice word, we used to say 'zabi' in upc, just for fun.
 4. ScoobY

  Cerere capitan - [Loyal.p]Hypnos

  Hypnos e printre putinii playeri care chiar au ajutat serverul. La cate mape si sugestii a facut, eu zic ca merita acest rank. De cand am intrat in UPC s-a comportat ca un adevarat lider, mereu cand aveam ceva probleme am fost ajutat, mereu cand era o cearta, era acolo sa calmeze spiritele.Cam asta ar trebui sa faca si un capitan, parerea mea. Big pro, pirat pana la moarte, bafta la facultate in continuare. Arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 5. ScoobY

  Romania Super Stunt - BMX Race

  Cel mai bun pe bmx de pe server, aveti grija.
 6. ScoobY

  woll & PrincessA ​​​​​​​

  din vara pe Germania, amandoi
 7. ScoobY

  Multumesc UPC!

  Carlos face parte din grupul ala restrans de playeri, care stiu sa paraseasca un gang fara cearta si alte minuni. Multumim mult pentru ajutor si mult succes in ceea ce faci, bafta vezi ca e Vodafone acum, GEN ?
 8. ScoobY

  La multi ani DROP?

  La multi ani, bafta la faculta
 9. ScoobY

  Gang Points - [Loyal.p]ghost

  am dat like pt ca apare slade gg
 10. ScoobY

  Gwars vs upc

  Oricine zice orice pe comunitatea asta, se sare cu hate si explicatii expirate. N-am scris mesajul ca sa-mi sari in cap, dar de ce sa-ti dau tie explicatii cand nu te duce capul sa intelegi un cacat de sarcasm.
 11. ScoobY

  Gwars vs upc

  Tocmai ai batut regii la dm de pe RSS, sincere felicitari
 12. Multa sanatate si pepeni din belsug va doresc ? Edit : mi-o furat asta poza,nici credits n-a pus
 13. ScoobY

  Problema youtube

  Meh,mai mult e o intrebare,nu e o problema ce tine de server,nu e un bug sau ceva serios. La off-topic poti face ce topic vrei,atata timp cat nu e vulgar @[esu]D4r1us nu inteleg cu ce te ajuta comentariile de pe yt,dar mna
 14. ScoobY

  Cerere Admin [esu]D4r1us

  Dovada vie ca nu trebuie sa ai peste 15 ani ca sa fii matur Pro,sigur te descurci,esti de treaba si activ,bafta
 15. ScoobY

  Sugestie ADMINI

  Ai facut deja 3 reclamatii si o sugestie,gg. 2.Eu mi-am luat admin in 2013 cu 5e cod de reincarcare orange,aveam 13 ani si m-am descurcat destul de bine.Totusi,cum ai verifica daca respectivul are sau 15 +?Ii ceri poza cu buletinul?:))) 3.Dintre toti capitanii/generalii,bkp e ala mai special,si nu,nu e retardat de scrie asa.Omul a trait in Spania,a facut scoala acolo,n-a facut el gramatica la greu sa se pregateasca pentru RSS FORUM ? 7.Cu ce te deranjeaza adminii inactivi?Sunt in plus,da,dar ce deranj fac ei?Nu poti face tu gwar din cauza lor? 8.Ne moare serverul,abia mai atingem 50 pe zi,nu se mai doneaza,daca rconul ar fi pe merit,platesti tu hostul?Am vazut ca i-ai facut reclamatie lui GRIFFIN,omul chiar se ocupa si-si da interesul,a donat mult si nu vad care e problema daca isi ia ochii de la reports,dar meh,tu blacklister undercover trebuie neaparat sa rupi nabi curati la prodm,ca altfel nu se poate PS: o idee de sugestie,aia undercover sa nu mai aiba acces la forum,oare cum realizam asta?
×