Jump to content

RuNix

King
 • Content count

  2,641
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  416

RuNix last won the day on September 20

RuNix had the most liked content!

Community Reputation

17,307 Excellent

About RuNix

 • Rank
  God

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  RuNix

Recent Profile Visitors

196,823 profile views
 1. RuNix

  bug schimbare parola secundara de pe site

  Trebuie sa folosesti /pw2 codul, ca sa se schimbe cea secundara.
 2. RuNix

  Cerere ADMIN - [hte.legacy]addywp

  Cei care au istoric de blacklist fac cerere doar pentru aprobare, sa cumpere cu pretul intreg, ca sa nu se trezeasca cu demote pentru regula din shop care spune ca cei cu istoric sa nu cumpere fara sa se asigure. Nu fac cerere pentru reducere. Reducerea o primesc cei fara istoric, sau mna poate se mai fac exceptii, dar in cazul asta cu asa multe voturi contra ... nu-i cazul de reducere.
 3. RuNix

  Reclamatie SOSETA_ - abuz comenzi/limbaj

  Din martie. Coincidenta? Nu prea cred. Io zic mai bine blacklist Soseta, daca ai nenorocul sa mai ia cineva crash de-asta suspect in jurul tau.
 4. RuNix

  [Map] Abandoned Airport

  Cum ti-am spus si pe instagram, harta trebuie sa fie superioara celei actuale. Nu schimb hartile doar de dragul de a fi ceva nou, pacat de munca celuilalt mapper si de asemenea mai bine pentru server sa fie si o harta foarte buna. In mod normal astept de la mapperi sa vina cu idei care sa faca harta superioara, ca daca aveam eu idei si timp, faceam singur Dar uite ca acum pe moment mi-a venit mie o super idee =] /AA am stabilit ca este pentru motociclete, poate se potriveste sa faci stunt-urile si cu vehicule rapide ca inferus, dar /aa = nrg-uri, /sfair = masini rapide. Stunt-urile si la harta actuala si de la harta ta sunt imprastiate, stil vechi, deja plictisitor iar o schimbare buna cred eu ca ar fi daca ai face stunt-urile sub forma de traseu. Un loc de plecare de unde iti alegi una dintre cai, ba chiar enumerate, calea 1 calea 2 calea 3, calea 100 cat mai multe atat mai bine. Poate merge sa faci o cale doar cu tuburi, dar evident nu trebuie facute toate doar cu tuburi, le combini, aceleasi stunt-uri cum are /aa acum, doar ca sub forma de traseu toate. Mai un tub, mai o rampa, mai un drum ... pana termina traseul si de preferat sa il aduca traseul inapoi la start, ca sa poata jucatorul sa incerce si alt traseu. Mie imi pare o super idee Daca as avea timp as face singur =] acu mna, daca te crezi capabil, poti incerca, iar daca ai inteles bine ideea si iti iese harta frumoasa, sanse mari sa fie acceptata.
 5. RuNix

  rejected Imi cer iertare 16HP.

  Daca iti cumperi rcon-ul ala, poate am sa iti dau eu o sansa. Nu de alta, dar sa vada lumea ca intr-adevar esti serios si vrei sa fie ultimul blacklist =]
 6. RuNix

  La multi ani Maiden!

  La multi ani cu capitanul :))!
 7. RuNix

  Cerere captain Fabian

  Poate data viitoare, te-ai reapucat prea de curand, te-ai lasat dupa demote timp in care sa imi formez o parere n-a prea fost. Cu greu mi-am si amintit ca ai avut capitan, mai mult motiv-ul demote-ului m-a facut sa inteleg ca da, intr-adevar, pare un motiv dat de mine
 8. RuNix

  Cerere Captain FuNNi_.

  Maybe next time.
 9. RuNix

  accepted Cerere Capitan SHAHMEN

  Acceptat tras de par.
 10. RuNix

  Cerere captain Legolas

  Poate data viitoare, daca vei fi mai activ.
 11. RuNix

  Cerere Captain DROP

  Nu esti departe, dar ai cv istoric care deocamdata te-a tras mai in jos fata de ceilalti. Poate data viitoare.
 12. RuNix

  accepted Cerere Captain MAIDEN

  Acceptat! Vezi ca mi-ai luat prea in serios sfatul cu perfectiunea Nu iti mai complica viata incercand sa faci prea repede prea mult.
 13. RuNix

  Cerere capitan - [Loyal.p]Hypnos

  Esti vechi, matur, clar capabil peste majoritate, dar nu esti acum compatibil cu restul staff-ului...
 14. RuNix

  Cerere Capitan ImperialisT

  Data viitoare vei avea mai multe sanse.
 15. RuNix

  Karting

  E smechera. PM cu harta, dupa ce primesti unblacklist.
×