Jump to content

RuNix

King
 • Content count

  2,659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  419

RuNix last won the day on April 1

RuNix had the most liked content!

Community Reputation

17,449 Excellent

About RuNix

 • Rank
  God

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Nickname
  RuNix

Recent Profile Visitors

204,263 profile views
 1. RuNix

  R.I.P. inStinCt !

  90% din jucatorii de pe xss care aveau nume de jucatori de pe rss, erau fake, ca de altfel si tot scriptul, textele care erau plagiate in tocmai chiar si cu greselile gramaticale. Rest in peace!
 2. RuNix

  fake kills

  Tragi intr-un jucator care doar alearga ca prostul, o gramada de sanse sa traga si el, dar nu, el vrea sa evite gloantele ca in matrix E clar din video ca asteapta sa fie omorat si totusi dupa voi nu este fake kills? Este doar un algoritm pt sa-mp, nu o sa vina youtube sau nasa sa il cumpere, deci de unde atatea pretentii. Isi face treaba bine, nu o sa isi ia niciun jucator normal ban, va luati doar voi astia mari dm-eri. Nu l-am implementat degeaba. Nici cand vine un idiot si face o gramada de fake kills nu va convine, bine, daca nu e din gang-ul vostru, ca atunci ofc va convine =] La nightt e clar ca aveati voi ceva intelegere, sistemul a functionat bine, iar la halftheripper sa zicem ca s-ar putea ierta cu o cerere unban, ca te uiti in chat si kill list unde mai vezi motive sa zici ca poaaate au fost pe bune kill-urile, poaate, cum s-ar putea realiza tot felul de lucruri interesante prin comunitate, daca majoritatea jucatorilor ar fi corecta, dar nu sunteti, mai ales voi "pro dm-erilor", o sa faceti fake kills si apoi va luati usor unban ca sunteti "smecheri", deci mai bine las asa, jucatorii normali sigur nu vor lua ban, iar voi sa fiti sanatosi daca luati ban, asteptati, veti sti data viitoare sa nu mai fortati "skill-ul" pe jucatori incepatori cat sa para ca faceti fake kills.
 3. RuNix

  Fix /repairgate ASAP

  Mi-a scapat, se va rezolva dupa restart.
 4. RuNix

  fix blowgate

  Cred ca aveai un model de respectat In fine, dupa restart vei putea captura doar cand gate-ul este complet distrus si recaptura chiar daca cineva incearca sa distruga poarta.
 5. RuNix

  Contestatie bkp [ awp aiurea ]

  Deci eu ca si gang pot sa strecor un bug ca sa imi banez apoi concurenta? Cea mai Logica strategie =] Gang-ul isi poate repara usor bugul, plm au facut o ditamai harta, sunt in stare sa acopere o gaura.
 6. RuNix

  Sugestii !

  Capitanii nu sunt si ei admini acceptati pe baza de cerere? Tu faci figuri cand te sanctioneaza un capitan/general, da pai sa te sanctioneze altul mai mic =] Oricum, cate sanctuni sunt de acordat? Daca sunt multi care pot acorda sanctiuni, dar nu fiecare admin are sansa sa acorde des sanctiuni pe bune, atunci inseamna ca "puterea" asta o vor avea majoritatea doar pentru acele cazuri cand vor sa faca rau cuiva, din razbunare idk, fie el admin pe cerere, a vazut rss-ul destui idioti si cu diploma.
 7. RuNix

  Sugestie pt. godmode

  Warn-urile la vip s-au scos de ani buni, batranule @bkp /godmode te omoara cand tragi in cineva. /god nu iti face nimic pentru ca e de la admin iar adminul poate face vreun event sau similar. Nu e cea mai buna solutie sa te omoare, cum nu este nici disarm, nici "sa dea viata inapoi jucatorului lovit", toate la care ma gandesc au si motive sa fie enervante. Ideal ar fi ca jucatorii sa nu abuzeze ofc dar daca nu se poate, ramane acum asta cu "sa te omoare" daca tot este implementata iar o idee mai aproape de ideala nu avem.
 8. RuNix

  Cerere Captain PrincessA

  Chiar voiam sa dau pro dar nuj cum am nimerit pe contra si nici nu merge sa mai schimb =] teapa anyway
 9. RuNix

  Teza "Marea Schimbare"

  1. Cu ce te incurca hartile texturate? Ciuciu motiv. E drept ca hartile trebuie sa fie frumos facute, nu aruncate din cer sau prost texturate, la asta insist de mult, dar plm si cand tot resping hartile nu e bine pentru ca apoi nu isi mai face nimeni gang. Bazele prea clasice, prea simple, fara texturi nu atrag, ca tot vorbeai de jucatori noi si tineri, nu ii atragi cu harti de 2009. 2. Ce altceva sa mai faci pe server daca nu sa te lauzi ca ai admin Am mai avut admin doar pe cerere si in plina zi cand erau multi jucatori, mult mai multi decat acum, nu erau admini online X_X acum cu mai putini jucatori chiar nu o sa mai vedem niciodata admini. 3. Da sigur, atunci cand nu o sa va mai certati "daca are sau nu ala coduri", aia mai lipsea, unul nevinovat sa nu se aleaga doar cu ban, ci si cu totul sters 6. Ca foarte mult asteapta. Problema este la "ownerul principal" care nu o sa fie niciodata doar unul. 7. Exista deja. 9. Contra
 10. RuNix

  Reclamatie RCON (abuz comenzi)

  Ai unda verde sa o refaci.
 11. RuNix

  Bug /gg

  Am rezolvat cu ceva timp in urma, am uitat sa las reply.
 12. RuNix

  Bug /shopkey

  Am sters 55035 key-uri de gift-uri nefolosite cele mai vechi de 2 saptamani.
 13. RuNix

  Contestație El3ktrozZ

  Tu ai gresit in primul rand, Maiden a gresit si el, restul din staff si-au facut treaba foarte bine, i-au argumentat in privat foarte bine lui Maiden cu ce a gresit iar El3ktroz chiar a incercat sa te ajute, Maiden are dreptate sa nu iti dea acum adminul inapoi, pentru ca nu esti nevinovat si totusi atitudinea ta din aceasta reclamatie este total aiurea, deplasata, departe de un server mare si corect cum zici tu ca vrei, ca sa nu existe "depopularea" asta. (am insiruit pe scurt concluziile, ca m-am saturat sa explic ca la prosti, ce atat timp pierdut pentru lucruri evidente)
 14. RuNix

  Romania Super Stunt EDiTiON 2022

  Cum ba, sa fi uitat sa modific textu ala ops. Mna csf acu, las ca a scris 2022 in alte locuri Btw, daca scrie 2020, inseamna ca si anul trecut am uitat sa il modific, si de beti ce ati fost, nu ati observat
 15. RuNix

  rank bars

  Nah. Design-ul cat de cat frumos ca e modern, da bine la prima vedere, dar care-i rostul sagetilor gen rank, daca toate sunt la fel. Iconitele n-au nicio treaba cu rank-ul Da-le scale down si nu mai intelegi nimic, doar nu vor aparea asa mari, n-ai unde ofc,
×