Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/30/2019 in all areas

 1. 6 points
  Nickname: Darkuletz AKA: [Loyal.P]Darkuletz am mai avut mai multe dar nu le mai stiu exact Vechime: 2014 Motiv Blacklist: Ascundere blacklist-er Mesaj: Tin sa precizez ca atunci cand am luat blacklist am luat degeaba. Hulk mi-a cerut ajutorul cu niste gems pentru unban pentru ca anul trecut luase unblacklist si a luat ban nu stiu pentru ce motiv , el spunandu-mi ca nu are blacklist . L-am ajutat cu 40 gems( parca atat era unban-ul) iar peste cateva zile am primit si eu pentru "ascundere blacklist-er" sau ceva de gen. A trecut ceva timp de atunci , chiar daca statusul ( 10/10 ), ownerul si toate au fost sterse eu neavand nici o vina vreau sa joc din nou pe server. Sincere scuze comunitatii RSS.
 2. 3 points
  Vorba e vorba , dovada vorbeste de la sine. Cazul ar fi similar ca un event , in care dm e interzis! Nu vad cu ce te-ar ajuta sa strici un job in grup organizat ? Sa ne punem intr-o situatie cand cineva filmeaza pe serverul nostru sau face live , cand da de asemenea playeri , ce sa le faci , ori i lasi sa strice un job organizat ori i dai o pauza! Cu tupeul asta nu ajungi nicaieri. Lock!
 3. 2 points
  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS:eusuntshadowNumele Adminului pe RSS: bkpMotivul reclamatiei:godmode in hunter + captureDovezi:http://www.imgz.ro/view.php?id=250350 Sper ca va fi sanctionat...
 4. 2 points
 5. 2 points
  jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS:[iTG]GoessNumele Adminului pe RSS:iuliah1989Motivul reclamatiei:explode aiureaDovezi:https://imgur.com/a/xOcqHSp cine plm te crezi tu ? ai admin de 1 sapt si te crezi iohannis admini ca astia sa tot avem pe rss
 6. 2 points
  Mhm , regulamentul de pe site , doar fondatorul poate schimba , regulamentul de pe site e cel general , alte reguli se adauga pe forum , dar totusi , te-ai gandit putin , ca nimeni nu face dm , sau da cu C4 , nu degeaba primesti disarm cand te teleportezi la /karting sau altele din /teles! Lock!
 7. 1 point
  Ascunderea unui blacklist nu mi se pare o mare "crima" sincer, nicidecum sa iei blacklist pentru asta. Dar na, pe aici se trezesc multi idioti cu grade care fac ei regulile lor. Pro, of course.
 8. 1 point
  A zis ca o retrage dar e plecat, lock
 9. 1 point
  Nume pe server: bkpAKA:[esu.familia]bkpVechime pe server: 5 ani De ce îți dorești acest rank?: Well intodeauna mi-am dorit sa ajut serveru, atat cat admin cat si la orice cu ce puteam, well poate nu sunt cel mai bun la toate si ctivitatea mea ati vazut ca era mai scazuta, dar in ultimile sapt a urcat datorita, ca munca acuma imi permite orarul e altfel si pot sa stau mai mult pe pc. Tot timpul mi-am dorit sa fac parte din staff sa ajut cu tot ce pot, donati, adminarea serverului, asa cum am stiut eu si am putut am facuto. Stiu ca daca ma ambitionez la ceva ma pot ocupa, si chiar sa ma ambitionez sa fiu mai bun in ce consta dm/hacks si etc. Descriere în câteva cuvinte: Nu mai am 16 ani sa ma frustrez repede sau sa am nelamuriri cu decizile ce le iau. Accept orice lucru care stiu ca il pot face si incerc sa il fac cat de bine pot mai posibil. Cred ca nu am facut nimica rau de cand am revenit pe server atunci de cand am avut problema care am avuto si nici nu am facut lucruri pe care sa fi spusa lumea exagerate. Poate am fost prea scurt la lucrurile pe care trebe sa zic la "dece iti doresti acest rank" dar nu is om de cuvinte ci de fapte. Imi place sa demostrez munca mea prin fapte nu vorbe.
 10. 0 points
  Esti sigur ca ai tras in mine? Eu vad ca acolo am avut mai putin viata, de obicei cand ai /godmode, ai viata full si cand il dai jos ramane full si deja o aveam aproape pe jumatate. well ti-a lipsit faza cu jucatori , dar ti-o pun eu. Scuza mea e ca vorbeam cu andy pentru o baza si cu graba sa dau defend la-m uitat, nu cred ca am facuto de 1231 ori dar asta e mai uit. Astept sa fiu sanctionat Pune asta la reply tau ca la-i uitat Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.
 11. 0 points
  @half.bb | gandhalf nu mai stiu exact , eu stiu ca nu am ascuns pe nimeni , dar in cazul asta am luat bl pe degeaba
 12. -1 points
  se vede pe video motivul pentru care ai fost sanctionat. c4 in zona nepermisa.
 13. -1 points
  Nu scrie nicaieri ca este zona interzisa pentru C4 http://www.rss-ro.com/rules.php?type=1
×