Jump to content
Anunt in legatura cu ban si kick Read more... ×
Cum sa asociezi contul de pe forum cu server Read more... ×

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/13/2019 in all areas

 1. 4 points
  ? cine a tipat ca un tigan pe server? SANDWAVE +50 awp. Ti-a dat un admin teapa? Te duci frumos pe forum si ii faci reclamatie. CYBORG +25 awp pentru /asay-ul din poza https://imgur.com/eKa3frI Comanda este adaugata pentru a anunta ceva in folosul jucatorului, un anunt important, un event, nu sa faci tu pe idiotul.
 2. 4 points
  Sa te lamuresc? Cu cine m-am certat a fost cu asap.rocky care si-a luat ban pe forum, deoarece ma jignea fara motiv si cu @[esu.familia]Slayer_ cu care acum sunt ok, e baiat de treaba. Tu cat timp ma respecti si esti om la locul tau si stii sa fii om in primul rand, sunt si eu. Nu ma ataca la admin sau guardian, prea putin imi pasa, oricum esti de ras prin faptul ca nu stii sa legi 2 cuvinte, imi spui mie povestea muncii tale, de parca m-ar interesa. Ti-am explicat ca guardianul l-am luat azi noapte, aproximativ 22h, iar cand ne-am certat noi, a fost acum 2 zile. Daca erai om si dadeai gems-ul back, nu se ajungea aici, dar ai preferat sa faci zarva. 1. Sunt si voi fi mereu mai bun ca tine. 2. Am ajutat cat n-ai ajutat tu pe nimeni. 3. Nu m-am certat cu nimeni, nici cand am fost instigat. 4. Sa-mi arati istoricul meu de pe forum cu cine m-am certat, chiar te rog. 5. Tu te-ai certat cu toti si nu te suporta nimeni, deoarece esti un prefacut si nu stii sa iti faci treaba. 6. Ai luat blacklist sau ban din cauza codurilor. 7. Chiar daca am creat aceasta cearta, nu tine de admin si nici de guardian, tine de faptul ca nu ai coloana vertebrala, si ca esti un zgarcit ieftin. 8. Daca erai ok in zona de sus a capului, nu te puneai sa faci reclamatie, dar esti razbunator, vrei sa dovedesti care e mai tare observ, dar te asigur ca o sa-ti calci singur gresit craca, deoarece cand pornesti un razboi, trebuie sa sapi 2 morminte pentru amandoi. Nu o lua ca pe o amenintare, e doar un citat. Prin reclamatiile tale pe care le faci, nu o sa te mai suporte nimeni, o sa vezi! Daca erai ok mintal, o rezolvam amandoi, dar ai preferat sa faci reclamatie si sa fii de ras. Ti-a reusit! Te-am intrebat daca este premium si ai spus ca da acum 2 zile, de ce crezi ca voiam sa-l iau? Sa ma dau cu el pe post de sanie? Esti decat un tepar de gradul II. Si dupa cum vezi, unele jigniri le-am scris pe /w Ultimul meu comentariu, bafta! @The.Extreme Daca am gresit fata de acesti baiat, te rog sa-mi acorzi awp-ul necesar, dar nu vad sa fi gresit cand el este cum este si stim cu toti cine este.
 3. 2 points
  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban.Nume pe RSS: [RSS]StuntyNumele Adminului pe RSS: StrokeMotivul reclamatiei: Abuz de /readpm, cineva a activat aceasta functie asupra mea din anumite motive, am inteles ca mi a dat un prieten report aiurea, in fine, dupa care eu i-am trimis unui amic PM sa vina la /lvpd sa ne jucam, iar el putand sa citeasca acel pm, a venit la mine si m-a omorat ca sa faca kills.. nici nu m am mai putut juca..Dovezi: https://imgur.com/a/PHvvTHS
 4. 2 points
 5. 1 point
  Nume pe RSS: Katasaki Numele Adminului pe RSS: Maqalin Motivul reclamatiei: Mute aiurea Dovezi: http://www.imgz.ro/success.php?uid=197455 Pentru ce mute ma, pentru ce?
 6. 1 point
  As putea sa-ti mut topicul la cos, direct, nu e facut bine. Dar, chiar rog moderatorii sa lase topicul sa-l vada si un general, sa-i poata explica daca eu am gresit cu ceva, revin cu dovada. Dovada: https://imgur.com/a/I2bHuYk Nu stiu daca mai are rost sa postez si restul dovezilor, in care vorbesti ca un "taran" si ma amenintii :P Fa o analiza, intre discutia noastra, si vezi cine are capul pe umerii O seara frumoasa sa ai.
 7. 1 point
  Asta a fost acum 2 days, abia ieri am luat guardian, ametitule. Daca o iei personal, treaba ta, doar faceam misto de tine. Nu mi-ai spus ca este premium, l-am luat deoarece creadeam ca e premium, dar m-ai fraierit. Apoi am dat rage pe chat 'angeeeeeer teparul' si a venit @cYborG si i-am spus ca mi-ai dat teapa. Ti-am cerut gems-ul inapoi, deoarece m-ai fraierit. Hydra ala nu face nici un 60 gems fara a fi premium, ci doar 30 gems. Si cu jignirile, care e treaba? Ce am zis mai deplasat, a fost 'sa ma cac pe tine" Esti cea mai josnica persoana pe care am cunoscut-o, prietene, sa faci tiganeala de asta intre staff, nu este ok. Ti-am cerut frumos gems-ul back, iar apoi ai zis ca nu dai nimic si ca vrei sa-ti iei lvl-up si ca nu e vina ta. Te-am intrebat daca avionul este premium si ai spus ca da, si cand sa dau accept... am vazut ca nu pot pune nimic pe el. Oricum prin faptele astea pe care le-ai facut, vei fi rasul comunitatii, iar cand am vazut ca nu vrei sa dai gems-ul, am dat rage, e simplu, esti parnaie de om, sunt si eu parnaie si spun lumii cine esti de fapt, un chitros de copil. Iti dau pm cand mi-a setat extreme guardian, si iti arat topicul cand am lasat comm-ul acela unde ai spus tu. Si nu ti-am facut reclamatie, deoarece nu sunt atat de ingust ca tine la minte, pustiule. Nu mor de 60 gems, am dat 160 gems free pe server zilele astea, nu am avut ce face cu ele, te poti uita in loguri. M-a deranjat caracterul tau jegos, ca te tiganesti aiurea la 60 gems. Am considerat sa te las in voia sortii, dar vad ca ai facut reclamatie, dar bine ai facut, te faci singur de rahat. Nu vad de ce as putea fi sanctionat cand tu m-ai mintit pe fata cu acel hydra si ti-am vorbit destul de frumos, nu meritai nici sare in ochi. Nu o sa comentez mai mult si nici nu ma iau la vorbe cu unul ca tine, nu isi are rostul. Salut!
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
  Trebuie sa ai poze cand ti-a dat acele warn-uri, nu te pot crede doar pe vorbe. Plus ai gresit modelul, fii mai atent cand faci un topic. moved.
 11. 1 point
 12. 1 point
  //jobspickups pickup_Cash = CreateDynamicPickup(1274, 1, 135.1568, 1942.4292, 19.4222, -1); //pickupgangs pickup_Cash = CreateDynamicPickup(1314, 1, 2328.8499, -1254.7762, 21.6011, -1); You initialized a variable with a value at line 70 and then you change it at line 73. You need to use different names for each variable: //jobspickups jobsPickup_Cash = CreateDynamicPickup(1274, 1, 135.1568, 1942.4292, 19.4222, -1); //pickupgangs gangsPickup_Cash = CreateDynamicPickup(1314, 1, 2328.8499, -1254.7762, 21.6011, -1); When player A leave the server (assume that he was id 1 with job[1] = 2) and player B join on server (with id 1), player B will be on the same job as player A. You need to reset the job[playerid] / onCheck[playerid] / heal_timer[playerid] and destroy useless objects when someone leave the server: public OnPlayerDisconnect(playerid, reason) { job[playerid] = 0; heal_timer[playerid] = 0; onCheck[playerid] = false; DestroyVehicle(Vehicle[playerid]); //DisablePlayerCheckpoint(playerid); // optional (I don't know if the game disable it as default when a player leave the server) DestroyActor(ActorCJ); DestroyActor(ActorCJ1); DestroyActor(ActorCJ2); return 1; } If in your gamemode exist another scripts that use SetPlayerCheckpoint, this script will interpolate with it because you don't have a condition that test if the player is making the job or not. Uncomment the code at line 161, 162, 191 and 192: if(onCheck[playerid]) // if it's true { ... return 0; } ........................................................................................ And these are just a few of your errors (you still have a lot). I suggest you to learn a programming language (C or C++) before to use pawn. After that you will be able to avoid errors and have a overview about what it happens with your code.
 13. -8 points
  Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe RSS: [esu.familia]AngerNumele Adminului pe RSS: [A$AP]SANDWAVEMotivul reclamatiei: injuraturi la adresa unui admin,instiga la cearta, invata playeri ca un admin este tepar, (reputatie proasta) , isi aduce si alti prieteni sa ma injure CYBORG fiind stroke nu s-a bagat stiind ca nu i bine daca face la fel, amenintari cu runix. Dovezi: 1. https://imgur.com/49ribbq 2. https://imgur.com/PNVA1Xb 3. https://imgur.com/9THCWIH 4: https://imgur.com/TYn6KG7 5: https://imgur.com/tdrr4tQ ,6- https://imgur.com/ykEpgM3 7. https://imgur.com/eKa3frI 8. https://imgur.com/UbFzoWj , daca mai caut la screen mai gasesc. implicat si cyborg. Sa va explic cam cum a stat treaba si dupa sa vedem ce spune si el . sandwave ma tot zapacea sai dau hydra acum 2 zile, i-lam dat pe doar 60 gems(costa 200), dupa nu stiu dc nu ia convenit dupa ce a dat accept, dupa a dat /mycar a vazut ca nu-i premiu si a inceput scandalul... pai nu ti-l dadeam pe 60 gems daca era premium si nu mai intrebat inainte sa l cumperi ca iti ziceam adevarul ce draq... is admin sa-ti dau teapa aveam de pierdut oricum si simple car este 200.. sa nu spuna ca nu l-am avertizat sa nu mai imi faca reputatie proasta sau sa ma injure.. el a continuat si pe forum... cand am incercat sa-mi vand o casa..., asta da administrator... si are si guardian pe forum.. TIN SA MENTIONEZ CA AM FOST LA MUNCA CA CONSTRUCTOR A TREBUIT SA TERMIN LUCRAREA LA OM PENTRU A AVEA TIMP SA INTRU PE PC UNDE AM DOVEZILE, in caz de zice dc nu i-am facut reclamatie prima si prima data, + daca chiar considera CA I-Am dat teapa imi facea el reclamatie,stie ca este de vina.
×