Jump to content
Anunt important in legatura cu moderarea topicurilor !! Read more... ×
Sign in to follow this  

About This Club

Am deschis acest club în favoarea celor ce își petrec în mod excesiv timpul în restaurantul meu exclusiv, Hanul cu Tei! Păstrați un limbaj asemenea celui din restaurant! Un limbaj de domni, de stilați. Nu accept limbajul de Dristor, Socului sau a oricărei altei locații de pripași. La Hanul cu Tei se mănâncă extrem de bine, pot spune că preparatele sunt precum cele savurate în trecut de boierii fanarioți. Am grijă ca preparatele din meniul foarte variat să fie pe gustul meu de entitate superioară.

 1. What's new in this club
 2. Dragi entități inferioare, vă invit alături de mine la Hanul cu Tei, să sărbătorim împreună 51 de ani de eleganță, rafinament, frumusețe, aroganță, inteligență și bogăție dumitresciană! Dacă sunteți provinciali să nu veniți cu tot felul de cadouri din Dragonul Roșu, vă cunosc prea bine. Vă recomand să faceți un credit pe 30 de ani și să-mi luați ceva de la Gucci sau Armani! Atmosfera o va întreține Orchestra Filarmonicii "George Enescu"! Știu că nu sunteți obișnuiți cu astfel de muzică dar dacă prind pe vreunul cu manele la mine în Han, garoiul de Prunea este la datorie oricând în cea mai apropiată toaletă!
 3. Crețu.Alex

  Discuțiile entităților superioare!

  @grizzzzzzly Ah, văd că-mi sunt în sfărșit cunoscute fazele și printre voi, domnii mei. Ei bine, acolo puteți vedea o pasă de geniu și o demarcare impecabilă reușită de mine! Cum ar spune Mironică, omul minciunilor, a fost o greșeala de defensivă. Nu domnii mei, nu a fost nicio greșeala de defensivă, cel puțin nu în fața mea, un maestru al tehnicii. În calitate de om cu caracter mare, îți voi mulțumi pentru această amintire, chiar dacă pripașilor nu merită să le mulțumești, dar fiind fanii tăi trebuie să mai sacrifici.
 4. grizzzzzzly

  Discuțiile entităților superioare!

  Buna ziua domnule Dumitrescu ❤️
 5. djsn4ke

  Discuțiile entităților superioare!

  ce pzdm e aici? :))))))))
 6. knt23

  Discuțiile entităților superioare!

  Bună ziua cu stimă si respect.
 7. Crețu.Alex

  Discuțiile entităților superioare!

  David, am spus entități superioare, nu ființe încă în eclozare.. Este prima abatere, te rog să părăsești această secțiune.. Din câte mi s-a spus, te numești David Messi iar eu nu pot accepta asta.. mă jignește simplul fapt că nu ai învățat nimic de la mine în toți anii mei de activitate sportivă.
 8. Crețu.Alex

  Discuțiile entităților superioare!

  Cu respect, domnule Kappa! Uitați băi băieți aici, un domn educat, care salută unde se duce! Luați exemplu de la el, nu vă luați după toți tâmpiții ca Mironică care intră în restaurant cu cămașă de la Dragonul Roșu și nici măcar bună ziua nu dă după ce îi ofer un prânz din partea casei. Apropo, vă recomand în această seară, dacă nu ați facut-o deja, să puneți toți banii cu toată încrederea pe echipa de U21 a Germaniei. PS: Domnul Kappa, aici de față, va fi mâna mea dreaptă, brelocul ca să fie pe înțelesul dumneavoastră. Orice bărbat care se respectă are un breloc ce îl susține.
 9. KAPPA_

  Discuțiile entităților superioare!

  buna seara sir dumitrescu
 10. Aici, după cum puteți vedea și in titlu, au loc discuțiile entităților superioare. Dacă prind vreun pripaș pe aici, va fii executat direct, fără absolut nicio discuție. Eu voi decide clasele acestor discuții!
 11. Dragi pripași, aici veți putea vorbi despre absolut orice este de natură pripașă! Nu mă voi băga aici, bineînțeles, nu este locul meu. Distracție plăcută, mă anunțați dacă este nevoie de urgenta mea intervenție!
 12. Crețu.Alex

  Despre Hanul cu Tei!

  Hanul cu Tei este unul dintre puținele hanuri vechi care mai există în centrul Bucureștiului! A fost construit în anul 1833 de către Anastasie Hagi, Gheorghe Polizu și Stefan Popovici pe strada Lipșcani. Probabil voi pripașilor o să spuneți hmmm.., atâția ani și totuși este în picioare? Bineînțeles! Deoarece, am avut cea mai mare grijă de el, am avut grijă să nu intre orice provincial aici. Pe lângă faptul că este neschimbată, este o clădire cât se poate de solidă, este chiar singurul han istoric din București care și-a păstrat forma de origine. Câteva informații nu cred că strică niciodată, mai ales pentru voi, pripașii de rând, nu? Dar haideți să vă povestesc un pic ce se întămpla în acest loc de poveste. Se mănâncă la fel de bine cum mâncau în trecut boierii, nu, nu boierii de Ilfov, Giurgiu și mai știu eu ce județ neînsemnat de pe harta României, este vorba de boierimea veche. Avem grijă ca toate preparatele din meniul nostru foarte variat să fie atât pe gustul unei entități superioare ca mine, dar și pe gustul provincialilor care vin aici doar în zi de salariu. Și tocmai de aceea am ales cu mare atenție alături de cei trei mari chefi ai României, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea echipa de bucătari. Ei m-au refuzat pe motiv că filmează acea emisiune pentru voi entitățile mai inferioare. Ne putem mândri cu o mulțime de tipuri de bere (să nu credeți o secundă că eu, Mister Ilie Dumitrescu, consum așa ceva), un personal la dispoziția dumneavoastră! Și o locație care și-a păstrat aura legendară, dar care este amenajată într-o împletitură originală de stiluri.
 13.  
×